ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκολάρα ο Ρόις και ο κακός χαμός στη Βεστφαλία! (vid)
Σεφτέ για Λεωνίδα Στεργίου στην Bundesliga, «κάρφωσε» την Μπάγερν! (vid)
Αμυντικός της Άρσεναλ έβαλε το γκολ της σεζόν, αλλά δεν… μέτρησε! (vid)
Ντέκλαν Ράις: Τα κάνει όλα και συμφέρει φέτος με την Άρσεναλ! (vids)
«Σκούπισε» και την Μπόρνμουθ η Άρσεναλ! (vid)
Ακόμη μία ασίστ από τον Ράις, ακόμη ένα γκολ από τον Τροσάρ! (vid)
Άχαστος στα πέναλτι ο Σάκα: Απόλυτη ευστοχία και μπροστά η Άρσεναλ! (vid)
Το Calcio ζει μέρες δόξας ξανά – Πέρασε τη La Liga η Serie A!
Δεν τα παρατά για τον Βάρντι ο… «Deadpool» που τον θέλει στη Ρέξαμ!
Και ξάφνου, η Νάπολι πάει για Πιόλι!
Αλλαγές και αποχωρήσεις για το καλό της Τότεναμ προανήγγειλε ο Ποστέκογλου
Ο Άμπελ Φερέιρα εκλιπαρεί για την παραμονή του Μεσίνιο: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!»
Ολυμπιακός: Επέλεξε την Ελπίδων της Αλβανίας ο πρωταθλητής Ευρώπης, Άντζελο Σίνα
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: «Ο Σαλάχ δεν μοιάζει με άλλους 30χρονους – Πάντα ήταν κορυφαίος παίκτης»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, τονίζοντας πως θυμίζει νεαρό παίκτη παρά την ηλικία του.

Κλοπ: «Ο Σαλάχ δεν μοιάζει με άλλους 30χρονους – Πάντα ήταν κορυφαίος παίκτης»!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει ένας από τους καλύτερους παίκτες της Λίβερπουλ αλλά και του κόσμου. Ο Αιγύπτιος έχει πετύχει περισσότερα από 30 γκολ σε τέσσερις από τις 6 σεζόν του στους «Κόκκινους» και με ήδη 9 γκολ φέτος, θεωρείται σίγουρο ότι θα το καταφέρει ξανά. Μάλιστα, ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως ο Σαλάχ δεν είναι όπως άλλοι παίκτες στην ηλικία του και ότι πάντα ήταν από τους καλύτερους του κόσμου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Κλοπ, είπε για τη φυσική κατάσταση του Σαλάχ: «Εκτός από το γήπεδο συμπεριφέρεται σαν ενήλικος, αλλά πέρα από αυτό παραμένει ένας νεαρός παίκτης.

Έτσι είναι. Είναι σε τρομερή φυσική κατάσταση. Νομίζω πως αν μπορούσαμε να τον σκανάρουμε, τα περισσότερα από τα κόκκαλά του θα ήταν ηλικίας 19 ή 20 χρονών επειδή κρατάει τον εαυτό του σε τρομερή φόρμα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε τους νεαρούς παίκτες να καταλάβουν. Ξέρουν πολλά για το ποδόσφαιρο όταν σταματάνε την καριέρα τους στα 35 αλλά όσο πιο νωρίς τα μαθαίνεις, τόσο το καλύτερο. Σαλάχ

Ο Κλοπ δεν σταμάτησε να… στάζει μέλι για τον Σαλάχ

Φυσικά με τον Σαλάχ είναι ξεκάθαρο αυτό, καταλαβαίνει τους χώρους πολύ καλύτερα, ξέρει πως αντιδρούν οι παίκτες εναντίον του, και ακόμη και αν δεν μπορεί να σκοράρει παραμένει απειλή για εμάς, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όπως είπα, το παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον δεν θα μείνει στην ιστορία για την απόδοσή του αλλά όταν σκοράρεις δύο γκολ είναι σημαντικό. Σε άλλα παιχνίδια, το να παίζει πολύ καλύτερα, να μην σκοράρει αλλά να είναι μόνιμος κίνδυνος είναι σημαντικό για εμάς επειδή ανοίγει χώρους για τους άλλους παίκτες. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον Σαλάχ με άλλον παίκτη στα 30 επειδή δεν νομίζω πως βιολογικά είναι 30.

Ο νεαρός Σαλάχ ήταν πολύ γρήγορος παίκτης που έκανε κινήσεις, όταν έπαιζε στην Ρόμα με τον Τζέκο. Ο Τζέκο ήλεγχε την μπάλα και την έδινε στον Σαλάχ. Εδώ από την πρώτη μέρα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Προσαρμόστηκε πολύ καλά. Αλλά ο δημιουργός ήταν μάλλον ο Φιρμίνο στην επιθετική γραμμή. Δεν χρειάζεσαι δύο παίκτες που να έρχονται πίσω για να παίρνουν την μπάλα, δεν είναι καλό γιατί θες και παίκτες στο κούτι, παίκτες που μπορούν να σκοράρουν.

Διαβάστε επίσης: Κλοπ για Νούνιες: «Δεν με νοιάζει τι έχασε, είναι σε εξαιρετική κατάσταση»

Τώρα είναι διαφορετικά, ειδικά όταν παίζει ο Νούνιες, έχουμε ακόμη έναν γρήγορο παίκτη. Οπότε αυτό αλλάζει την θέση του Σαλάχ και είναι αρκετά έξυπνος για να προσαρμοστεί σε αυτές τις αλλαγές. Ναι, έχει γίνει πολύ καλύτερος από όταν ήρθε αλλά σε όλες τις φάσεις ήταν από τους κορυφαίους, και αυτό είναι το πιο καλό πράγμα που μπορεί να πεις για έναν παίκτη».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ