Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Rolling Stones η Μπαρτσελόνα; Belling Stones η Ρεάλ! (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Rolling Stones η Μπαρτσελόνα; Belling Stones η Ρεάλ! (pic)

Ποστ... γλεντιού για την Μπαρτσελόνα από τον πρωταγωνιστή του φετινού clasico με τη Ρεάλ ελέω Rolling Stones.

28.10.2023 | 21:41

Επίτιμοι καλεσμένοι στο «Ολίμπικο» της Βαρκελώνης οι Rolling Stones. Η Μπαρτσελόνα μάλιστα είχε το λογότυπο του θρυλικού συγκροτήματος στη φανέλα της στο σημερινό clasico. Στην κερκίδα του γηπέδου οι Rolling Stones, εκπροσωπούμενοι από Μικ Τζάγκερ και Ρόνι Γουντ, που απόλαυσαν το ματς. Βέβαια, αυτό δεν συνδυάστηκε με νίκη από πλευράς Καταλανών, μιας και ο Τζουντ Μπέλινγχαμ πήρε πάνω του την κατάσταση για τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκρινε το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της La Liga.

Ο 20χρονος μέσος ήταν εξαιρετικός. Καταπληκτικός και καταλυτικός. ο νέος ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης και το απέδειξε για μια ακόμη φορά οδηγώντας την ομάδα του στη μεγάλη νίκη στο clasico επί της Μπαρτσελόνα με 2-1.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΛΙΝΓΧΑΜ ΓΙΑ ΤΟ 1-1

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπέλινγχαμ… ξεσάλωσε στα social media. Μετά τη δημοσίευση ορισμένων φωτογραφιών μέσα από το παιχνίδι, ο Άγγλος άσος της Ρεάλ ανέβασε και μια ασύλληπτη φωτογραφία που παραπέμπει στους Rollingj Stones. Αλλά, απεικονίζει τον ίδιο μαζί με τους Καμαβινγκά, Τσουαμενί και Βαλβέρδε!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version