ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Λυτρωτής Τουράμ και… σούζα το αλογάκι της Ίντερ (vid)

Η Ρόμα ήθελε να μπλοκάρει την Ίντερ και να της κόψει βαθμούς όμως υπολόγιζε χωρίς τον Τουράμ. Ο Γάλλος... ξέρανε τους «τζιαλορόσι» και έδωσε τη νίκη (1-0) στους «νεραντζούρι».

Λυτρωτής Τουράμ και… σούζα το αλογάκι της Ίντερ (vid)

H Ίντερ έψαχνε από την αρχή τον τρόπο να λαβώσει την εστία της Ρόμα και τελικά τα κατάφερε. Ο Μάρκους Τουράμ φώναξε… παρών σε ένα ακόμη σημαντικό ματς της ομάδας του και με την άψογη προβολή του στο 81′ έστειλε τη Ρόμα στο… καναβάτσο. Νίκη για την Ίντερ και κορυφή ξανά για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι. Παθητική σε όλο το παιχνίδι η Ρόμα του Μουρίνιο.

Το ματς

Μετά τη νίκη της Γιουβέντους χθες επί της Βερόνα στο φινάλε, η Ίντερ δεν είχε άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό της από τη νίκη σήμερα επί της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι «Νεραντζούρι» τη φετινή σεζόν δείχνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το Scudetto και την επιστροφή τους στη κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο Σιμόνε Ιντζάκι ήξερε πως σήμερα έβρισκε απέναντί του μια σκληροτράχηλη ομάδα με σφραγίδα προπονητή το παιχνίδι της. Ένα μαχητικό σύνολο που στη μέρα του μπορεί να μπλοκάρει τον αντίπαλο και να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Έτσι η αποστολή της Ίντερ σήμερα δεν ήταν καθόλου εύκολη. Αντιθέτως, η Ρόμα πήγε στο Μιλάνο για να τα δώσει όλα προκειμένου να πάρει θετικό αποτέλεσμα από το Τζουζέπε Μεάτσα. Στο πρώτο ημίχρονο οι Μιλανέζοι ήταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους. Με κατοχή της μπάλας και καλές ευκαιρίες για γκολ. Με μπροστάρη τον Λαουτάρο Μαρτίνες οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς πρωτοβουλίες στο παιχνίδι και μόλις στο 5′ έφθασαν μια ανάσα από το γκολ. Το κάθετο δοκάρι όμως στέρησε ένα μαγικό τέρμα στον Τσαλχάνογλου.

 


Επιθετικά η Ρόμα δεν είχε απαντήσεις. Οι αμυντικοί της Ίντερ είχαν μπλοκάρει όλα τα ατού του Μουρίνιο με πρώτο και καλύτερο τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος φορ επέστρεψε στο Μιλάνο αυτή τη φορά όχι ως φίλος αλλά ως εχθρός. Όπως και να χει πάντως το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0. Στην επανάληψη, η Ίντερ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Πίεσε για το γκολ, πίεσε ασφυκτικά την άμυνα της Ρόμα.

Λαουτάρο Μαρτίνες και Μάρκους Τουράμ προκαλούσαν συνεχώς ρήγματα στην άμυνα των Ρωμαίων. Ο χρόνος όμως όσο δεν έμπαινε το γκολ κυλούσε εις βάρος των γηπεδούχων. Η Ρόμα έβλεπε πως κρατούσε το μηδέν και αισθανόταν ικανοποίηση αντιλαμβανόμενη πως θα μπορούσε να φύγει με την ισοπαλία από το Μεάτσα. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον… Μάρκους Τουράμ. Ο Γάλλος επιθετικός στο 81′ έστειλε τη μπάλα στο… πλεκτό ολοκληρώνοντας ιδανικά την προσπάθεια του ΝτιΜάρκο. Το τέρμα αυτό έμελλε να ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης. Σημαντική νίκη για τους γηπεδούχους. Ξανά μόνη στη κορυφή της Serie A η Ίντερ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ