ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
H Λίβερπουλ κατάφερε να δεχθεί γκολ από το κεφάλι του Μπόουεν (vid)
Μόνο έτσι θα δούμε και του χρόνου Μπαρτσελόνα – Ζοάο Φέλιξ μαζί!
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Νάπολι – Μίλαν: (Χ)όρτασε θέαμα ο Νότος – Έχει σφυγμό η Πρωταθλήτρια (vid)

Δίκαιη μοιρασιά στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα! Νάπολι και Μίλαν τα έδωσαν όλα, πρόσφεραν γκολ και θέαμα όμως έμειναν στην ισοπαλία (2-2).

Νάπολι – Μίλαν: (Χ)όρτασε θέαμα ο Νότος – Έχει σφυγμό η Πρωταθλήτρια (vid)

Νάπολι και Μίλαν μοιράστηκαν όπως λέει και το κλισέ βαθμούς και εντυπώσεις. Ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα και ένα αχ στο τέλος. Η Μίλαν πήρε το προβάδισμα με δύο γκολ του Ζιρού. Οι πρωταθλητές Ιταλίας βρήκαν απαντήσεις στην επανάληψη με Πολιτάνο και Ρασπαντόρι. 2-2!

Το ματς

Ένα πληγωμένο θηρίο είναι η Μίλαν! Μετά τις ήττες από Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν, οι «Ροσονέρι» δοκιμάστηκαν στην έδρα ενός ακόμη ισχυρού αντιπάλου. Απέναντί της το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε η πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολι. Οι «Παρτενοπέι» φιλοξένησαν την ομάδα του Στέφανο Πιόλι στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σε ένα παιχνίδι που και γι’ αυτούς δεν υπήρχε στο μυαλό άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Η απουσία του Όσιμεν από τη κορυφή της επίθεσης δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Ο Ρούντι Γκαρσία αντικατέστησε τον Νιγηριανό φορ χρησιμοποιώντας τον Ρασπαντόρι. Στο χορτάρι πάντως ουδείς κατάφερε να αναπληρώσει το κενό του Όσιμεν. Η Νάπολι μπήκε νωθρά στο ντέρμπι βλέποντας τη Μίλαν να έχει κυρίαρχο ρόλο στον αγώνα. Οι «Ροσονέρι» παρουσιάστηκαν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και κατάφεραν στα πρώτα 45 λεπτά να κυριαρχήσουν.

 


Οι φιλοξενούμενοι με δύο πανομοιότυπα τέρματα πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0. Δύο υπέροχα γκολ από τον Ολιβιέ Ζιρού σε διάστημα εννέα λεπτών. Το πρώτο στο 22′ και το δεύτερο στο 31′. Δύο κεφαλιές του Γάλλου φορ που δεν βρήκαν απάντηση από την άμυνα και τον τερματοφύλακα της Νάπολι. Με το 2-0 στην… πλάτη οι Ναπολιτάνοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν όμως οι προσπάθειες του Κβαρατσχέλια και των συμπαικτών του δεν ανησύχησαν σοβαρά τους Μιλανέζους. 0-2 σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε! Η Νάπολι ήταν αυτή που έδειξε πάθος και ορμή για το γκολ και για καλή της τύχη το πέτυχε άμεσα. Στο 50′ ο Πολιτάνο πέρασε σαν σταματημένους δύο αντιπάλους του και με εκπληκτικό τελείωμα κάρφωσε την εστία του Μενιάν κάνοντας το 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Σαν να μην έφθανε αυτό για τη Μίλαν, 13 λεπτά μετά ήρθε ένα ακόμη σοκ να γκρεμίσει όλα όσα έχτιζε στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Στο 63′ ο Ρασπαντόρι έστησε τη μπάλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Μενιάν. «Ζύγισε» την εκτέλεσή του και με πανέμορφο χτύπημα έκανε το 2-2 ξεσηκώνοντας τους πάντες στις εξέδρες του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.






Στο τελευταίο μισάωρο με το σκορ στην ισοπαλία και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το καθοριστικό τέρμα που θα χάριζε τη νίκη. Οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την τράπουλα βάζοντας στο παιχνίδι αρκετά νέα πρόσωπα και φρέσκα πόδια με σκοπό να αλλάξουν οι ισορροπίες και να υπάρξει η διαφορά. Στο 89′ η Νάπολι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Νατάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ