ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο… διπλός Μπαπέ «καθάρισε» για την τραγική Παρί κόντρα στην Μπρεστ! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύτηκε, είδε την Μπρεστ να είναι ανώτερη για το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, αλλά με τον... διπλά Μπαπέ κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο… διπλός Μπαπέ «καθάρισε» για την τραγική Παρί κόντρα στην Μπρεστ! (vid)

Η Μπρεστ φιλοξένησε την Παρί Σεν Ζερμέν για το Πρωτάθλημα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο με 0-2 αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Τελικά, με το δεύτερο γκολ του Κιλιάν Μπαπέ, η Παρί έφυγε από την έδρα της Μπρεστ με το τρίποντο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε δυνατά στον αγώνα και έδειξα πως από νωρίς ήθελε να ανοίξει το σκορ. Στο 8ο λεπτό, μάλιστα, ο Χακίμι δοκίμασε το πόδι του μετά την συνεργασία των Μπαπέ και Ερναντέζ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το αντίπαλο τέρμα.

Η Μπρεστ έφτασε κοντά στο γκολ στο 12′ μετά από λάθη της άμυνας της Παρί, αλλά το σουτ του Λε Ντουαρόν πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ντοναρούμα. Τελικά, στο 17ο λεπτό ο Ζαΐρ Εμερί άνοιξε το σκορ με έναν… κεραυνό, μετά από την όμορφη ενέργεια του Μπαρκολά, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπίζοτ.

Ο Γκαν Ιν Λι θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της Παρί σρο 21′ αλλά είδε τον Μπίζοτ να κάνει μια μεγάλη επέμβαση, ενώ έξι λεπτά μετά ο Καμαρά δοκίμασε από μακριά το πόδι του αλλά δεν βρήκε την εστία του Ντοναρούμα. Τελικά, στο 28ο λεπτό ο Μπαπέ έτρεξε όλο το γήπεδο, κέρδισε τους αμυντικούς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Παρί

Η Παρί νόμιζε πως το… καθάρισε αλλά η Μπρεστ «ξύπνησε»

Όλα έδειχναν πως αυτό θα ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αλλα οι Σκρίνιαρ και Περέιρα δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την σέντρα του Λαλά και ο Μουνιέ πήρε την κεφαλιά για να μειώσει σε 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν κάτι από τον αγώνα, πίεσαν και με την κεφαλιά του Λε Ντουαρόν στο 52′ ισοφάρισε σε 2-2.

Διαβάστε επίσης: Παρί-Μπρεστ: Ο Ζαΐρ Εμερί ανοίγει το σκορ με το γκολ… της ζωής του! (vid)

Ο Φαμπιάν Ρουίθ προσπάθησε να δώσει ξανά το προβάδισμα στην Παρί αλλά το σουτ του στο 61′ πέρασε λίγο άουτ. Λίγο αργότερα (65′), ο Μουνιέ θα μπορούσε να δώσει το προβάδισμα αλλά από καλό σημείο δεν μπόρεσε να σημαδέψει την εστία. Στο 70′ χάθηκε μεγάλη φάση διαρκείας για τους γηπεδούχους με τον Ντοναρούμα να κάνει διπλή επέμβαση και στην κόντρα ο Μπαπέ δεν μπόρεσε να γράψει τελική καθώς γλίστρησε στην κόντρα.

O Βιτίνια απείλησε από μακρία στο 74′ με τον Μπίζοτ να μπλοκάρει και ένα λεπτό μετά η Μπρεστ πίεσε για να πάρει το προβάδισμα αλλά ο Περέιρα πρόλαβε να γυρίσει με το κεφάλι στον Ιταλό τερματοφύλακα. Ο Ντεμπελέ φάνηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 75΄όταν από ένα σουτ κέρδισε κόρνερ αλλά δεν υπήρξε κάποια φάση από την εκτέλεση.

Τελικά, στο 85ο λεπτό η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να πάρει την νίκη και το τρίποντο, καθώς ο Κόλο Μουανί κέρδισε πέναλτι από τον Μπρασιέ. Ο Κιλιάν Μπαπέ ανέλαβε την εκτέλεση, είδε τον Μπίζοτ να πίανει το σουτ αλλά στην συνέχεια πήρε το ριμπάουντ, έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, έκανε το 2-3 και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ