ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

O Βενγκέρ εξέθεσε τον Αρτέτα: «Αυτό που κάνεις με τους τερματοφύλακες δεν πιάνει!»

Οι αποφάσεις του Μίκελ Αρτέτα όσον αφορά το «νούμερο ένα» της Άρσεναλ φέτος, έχουν σχολιαστεί από πολλούς. Μέχρι και από τον Βενγκέρ.

O Βενγκέρ εξέθεσε τον Αρτέτα: «Αυτό που κάνεις με τους τερματοφύλακες δεν πιάνει!»

Ο Μίκελ Αρτέτα από τότε που επέστρεψε στην Άρσεναλ, αυτή τη φορά σαν προπονητής της, έχει πάρει πολλές αποφάσεις που σε πολλούς δεν άρεσαν. Ή σε πρώτη φάση δεν μπορούσαν να τις καταλάβουν ή να δουν μέσα από τα μάτια του Ισπανού τεχνικού. Ωστόσο, σε βάθος χρόνου εκείνος δικαιώθηκε και μάλιστα… πανηγυρικά.

Φέτος μία από εκείνες τις αποφάσεις του που έχουν βρεθεί στο «στόχαστρο» είναι εκείνη που έχει να κάνει με τον τερματοφύλακα των Λονδρέζων. Η σεζόν ξεκίνησε με βασικό τον Άαρον Ράμσντεϊλ. Όμως, ο Άγγλος κίπερ έχει χάσει τη θέση του στα αρχικά πλάνα της Άρσεναλ μετά το λάθος στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Φούλαμ.

Ο Μίκελ Αρτέτα από εκεί και πέρα έχει δείξει ότι εμπιστεύεται τον Νταβίντ Ράγια, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Μπρέντφορντ, όντας καλύτερος με την μπάλα στα πόδια. Παρόλα αυτά ο Ισπανός κίπερ έκανε ένα μοιραίο λάθος κόντρα στη Τσέλσι. Με πολλούς από τότε να θέλουν και πάλι τον Ράμσντεϊλ βασικό. Ένας από εκείνους είναι και ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως τόνισε με δηλώσεις του στο «BeIN Sports». Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αρσέν Βενγκέρ για τον Μίκελ Αρτέτα και την απόφασή του:

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αρσέν Βενγκέρ για τον Μίκελ Αρτέτα και την απόφασή του:

«Νομίζω ότι το rotation στους τερματοφύλακες δεν είναι καλό. Δεν τους αφήνεις έτσι να βρουν ρυθμό. Ωστόσο, αυτή είναι η δική μου άποψη και έτσι, όπως αντιλαμβάνομαι και βλέπω τα πράγματα. Το να αφήνεις “θολό” το τοπίο στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων μόνο καλό δεν κάνει.

Το να σταματήσεις την μπάλα και να μην πάει στα δίχτυα σου είναι κάτι που το κάνεις με τα χέρια. Και όχι με τα πόδια. Από την άλλη όταν είσαι προπονητής σε μία ομάδα πάντα ψάχνεις τρόπους που μπορούν να την κάνουν καλύτερη. Οπότε μπορώ να καταλάβω από μία πλευρά όλο αυτό που γίνεται με τους τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή στην Άρσεναλ.

Στη δική μου την εποχή ήθελα να βρω έναν τρόπο, ώστε να βελτιωθούμε στην αμυντική λειτουργία. Και κατά κύριο λόγο στους στόπερ. Παρόλα αυτά πρέπει να πω ανοιχτά ότι είμαι θαυμαστής του Ράμσντεϊλ. Αν ήμουν στη θέση του δεν θα τα παρατούσα. Πιστεύω ότι θα έχει μία ευκαιρία στο μέλλον, ώστε να επιστρέψει στα βασικά πλάνα του Αρτέτα», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ