Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συγκλονίζει το πρωτοσέλιδο της L’ Equipe με τον αιμόφυρτο Γκρόσο (pic)
Home Page

Συγκλονίζει το πρωτοσέλιδο της L’ Equipe με τον αιμόφυρτο Γκρόσο (pic)

Η γαλλική εφημερίδα αφιέρωσε το πρωτοσέλιδο της στον σοβαρό τραυματισμό του προπονητή της Λιόν, Φάμπιο Γκρόσο και σε όσα οδήγησαν στην αναβολή του Μαρσέιγ - Λιόν.

30.10.2023 | 13:27

Δεν έχει τέλος η οπαδική βία, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το βράδυ της Κυριακής το γαλλικό ποδόσφαιρο βίωσε άλλη μια «μαύρη» ημέρα με το Μαρσέιγ – Λιόν να αναβάλλεται λόγω των σοβαρών επεισοδίων πριν την έναρξη του αγώνα. Οπαδοί της Μαρσέιγ επιτέθηκαν με πέτρες στο πούλμαν των φιλοξενούμενων αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του τεχνικού των «λιονέ», Φάμπιο Γκρόσο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ιταλός προπονητής χτυπήθηκε σοβαρά στο πρόσωπο αποτέλεσμα να του γίνουν 12 ράμματα για να κλείσουν οι πληγές. Η κατάσταση στο γαλλικό πρωτάθλημα τείνει να είναι εκτός ελέγχου. Όπως είναι φυσικό λίγο μετά το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Βελοντρόμ, οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος ανέβαλαν τον αγώνα ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λιόν με την υπόθεση πλέον να πηγαίνει στα δικαστήρια.

Διάβασε επίσης: Το Mundial δίνει τις Χρυσές Μπάλας επομένως… Μέσι δαγκωτό

Γροθιά στο στομάχι σήμερα το πρωί το πρωτοσέλιδο της μεγαλύτερης αθλητικής εφημερίδας της Γαλλίας. Η L’ Equipe αφιέρωσε το πρωτοσέλιδο της αποκλειστικά στον Φάμπιο Γκρόσο και το ματωμένο του πρόσωπο γράφοντας από κάτω «Αηδία και ντροπή». Οι Γάλλοι βιώνουν έντονα φαινόμενα οπαδικής και ρατσιστικής βίας τα οποία προκαλούν τεράστια προβλήματα στην κοινωνία.

Το πρωτοσέλιδο της L’ Equipe

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version