ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 3/11)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 3/11)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΛΑΤΣΙΟ (21:45): Την πρόκρισή της στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε μεσοβδόμαδα η Μπολόνια. Παρότι το αρχικό σχήμα είχε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, οι «ροσομπλού» δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βερόνα με σκορ 2-0 και πλέον σκέφτονται την επόμενη αντίπαλο, η οποία είναι η Ίντερ. Μορό (41’) και Φαν Χόιντονκ (62’) πέτυχαν τα γκολ που έδωσαν τη νίκη-πρόκριση. Στη Serie A, η ομάδα του Τιάγκο Μότα «τρέχει» το μεγαλύτερο αήττητο σερί μεταξύ 20 ομάδων, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Μίλαν, έχει να επιδείξει τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες, με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 1-1 με τη Σασουόλο. Προφανώς και υπάρχει ικανοποίηση, αλλά και χαμηλοί τόνοι, αφού ο δρόμος είναι μακρύς. Στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται οι Ντε Σιλβέστρι (δ. μπακ), Σουμαορό (στόπερ), Μποκέμα (στόπερ), Ελ Αζουζί (μέσος).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΛΑΤΣΙΟ (21:45): Ανακούφιση είναι το συναίσθημα που επικρατεί στον οργανισμό της Λάτσιο, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Με λυτρωτή τον αρχηγό, Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος ήταν εύστοχος σε πέναλτι το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι «λατσιάλι» πήραν τη νίκη με σκορ 1-0, φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές. Με το γκολ αυτό, ο Ιταλός επιθετικός, που σκόραρε μετά από έναν μήνα, έφτασε τα 199 με τη φανέλα της Λάτσιο και τα 197 στην καριέρα του σε επίπεδο Serie A. Σίγουρα θα τον βοηθήσει ψυχολογικά, αφού η σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά, ενώ, μέσα σε όλα είχε να διαχειριστεί και τις… σειρήνες από τη Σαουδική Αραβία. Οι τελευταίες τέσσερις επισκέψεις στο «Νταλ’ Άρα» δεν έχουν πάει ιδιαίτερα καλά για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς μέτρησε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια δεν σκόραρε καν. Ένα και μοναδικό πρόβλημα, που αφορά στην απουσία του Καζάλε (αμυντικός), ο οποίος είναι τραυματίας. Την Τρίτη (7/11) υποδέχεται τη Φέγενορντ στο Champions League.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Λυτρωτής Κάμπα στο 94'. Με ένα δικό του γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα στην Αλμερία η Λας Πάλμας πέρασε με το «διπλό» από την έδρα της ουραγού του βαθμολογικού πίνακα με το τελικό 2-1, σε ένα ματς που είχε προηγηθεί στο 23' με τον Ελ Χανταντι και είχε ισοφαριστεί από τον Ραμαζάνι στο 73'. Μεσοβδόμαδα η Λας Πάλμας είχε εύκολο έργο στο Κύπελλο, αν και καθυστέρησε να φτάσει στο πρώτο γκολ. Απέναντι στη Μανακόρ, ομάδα πέμπτης κατηγορίας, έκανε το 1-0 στο 68' για να φτάσει τελικά στο 3-0 πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα μέχρι το φινάλε. Βρήκε την ευκαιρία και έκανε rotation ο Πριμιέντα, ο οποίος δε θα έχει απέναντι στην Ατλέτικο τον Στάντρο Ραμίρες και τον Φάμπιο Γκονζάλες.

Μάθε πως παίζεται η ρουλέτα

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Έκανε το καθήκον της η Ατλέτικο Μαδρίτης και μάλιστα πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1 απέναντι στην Αλαβές. Και κατάφερε να παραμείνει στο μείον τρία από την κορυφή, εκεί που βρίσκονται η Ρεάλ Μαδρίτης και η Χιρόνα και να ξεπεράσει πλέον την Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα της τελευταίας από τη Ρεάλ στη Βαρκελώνη. «Θα συνεχίσουμε να κοιτάζουμε ψηλά, ο στόχος είναι το πρωτάθλημα», έχει δηλώσει ο Σιμεόνε, που βλέπει την ομάδα του να τρέχει ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών. Τελευταία ήττα στις 16 Σεπτεμβρίου από τη Βαλένθια στο Μεστάγια με 3-0. Παραμένουν γνωστές οι απουσίες, αλλά τουλάχιστον μειώνονται αγώνα με τον αγώνα. Εκτός για τους Μαδριλένους είναι οι τραυματίες Λίνο, Ντεπάι και Λεμάρ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ