Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ακόμη μία απόφαση… έπος από τους Άγγλους διαιτητές: «Μπουκέτο» του Γκιμαράες στον Ζορζίνιο χωρίς κάρτα! (vid)
Premier League

Ακόμη μία απόφαση… έπος από τους Άγγλους διαιτητές: «Μπουκέτο» του Γκιμαράες στον Ζορζίνιο χωρίς κάρτα! (vid)

Ο Μπρούνο Γκιμαράες έδειξε σε όλους πόσο ύπουλος μπορεί να γίνει όταν ένα παιχνίδι τον φέρνει στα όριά του. Δεν τιμωρήθηκε ο Βραζιλιάνος.

04.11.2023 | 20:36

Ο Μπρούνο Γκιμαράες είναι ένας από τους καλύτερους μέσους της Premier League. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Γι’ αυτό και η Νιούκαστλ πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία της μαζί του.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος μερικές φορές για να βοηθήσει την ομάδα του ξεπερνάει τα όρια. Ενίοτε και χωρίς να τιμωρηθεί, όπως φάνηκε και στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ για την Premier League.

Ο Μπρούνο Γκιμαράες έχασε την μπάλα από τα πόδια του και στην προσπάθειά του να την ανακτήσει όχι μόνο έπεσε πάνω στον Ζορζίνιο, αλλά του έριξε ένα ύπουλο… μπουκέτο με τον αντίπαλό του να είναι στο έδαφος για μερικά λεπτά. Παρόλα αυτά ούτε ο διαιτητής, ούτε το VAR έδειξαν κάτι αντικανονικό, με αποτέλεσμα ο παίκτης της Νιούκαστλ να την γλυτώσει πολύ φτηνά.

Ιδού η φάση με πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Γκιμαράες και τον Ζορζίνιο:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version