ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
Ακόμη μία στιγμή μαγείας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντίας! (vid)
Θρίαμβος της Στουτγκάρδης, με το μυαλό στη Μαδρίτη η Μπάγερν! (vid)
Πεντάρα και θέαμα η Ντόρτμουντ μετά το αντίο του Ρόις (vid)
Γκολάρα ο Ρόις και ο κακός χαμός στη Βεστφαλία! (vid)
Σεφτέ για Λεωνίδα Στεργίου στην Bundesliga, «κάρφωσε» την Μπάγερν! (vid)
Αμυντικός της Άρσεναλ έβαλε το γκολ της σεζόν, αλλά δεν… μέτρησε! (vid)
Ντέκλαν Ράις: Τα κάνει όλα και συμφέρει φέτος με την Άρσεναλ! (vids)
«Σκούπισε» και την Μπόρνμουθ η Άρσεναλ! (vid)
Ακόμη μία ασίστ από τον Ράις, ακόμη ένα γκολ από τον Τροσάρ! (vid)
Άχαστος στα πέναλτι ο Σάκα: Απόλυτη ευστοχία και μπροστά η Άρσεναλ! (vid)
Το Calcio ζει μέρες δόξας ξανά – Πέρασε τη La Liga η Serie A!
Δεν τα παρατά για τον Βάρντι ο… «Deadpool» που τον θέλει στη Ρέξαμ!
Και ξάφνου, η Νάπολι πάει για Πιόλι!
Αλλαγές και αποχωρήσεις για το καλό της Τότεναμ προανήγγειλε ο Ποστέκογλου
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Με πάθος και ψυχή η Μίλαν φέρνει πανικό στη κορυφή (vid)

Μια Μίλαν όπως ακριβώς θέλουν να τη βλέπουν οι οπαδοί της. Οι «Ροσονέρι» έβγαλαν καρδιά και νίκησαν την Παρί (2-1) με ανατροπή μέσα στο Σαν Σίρο.

Με πάθος και ψυχή η Μίλαν φέρνει πανικό στη κορυφή (vid)

Πως να μην χαρακτηριστεί όμιλος του… θανάτου! Η Μίλαν πήρε τεράστια νίκη με ανατροπή επί της Παρί Σεν Ζερμέν (2-1), μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης και γκρέμισε τους Παριζιάνους από τη πρώτη θέση. Λεάο και Ζιρού υπέγραψαν το τρίποντο για τους Μιλανέζους!

Το ματς

Do or die αγώνας για την Μίλαν! Οι «Ροσονέρι» μετά από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη στον όμιλο του… θανάτου δεν είχαν άλλα περιθώρια για βαθμολογική απώλεια. Ήξεραν πως απέναντί τους έβρισκαν την πρώτη του ομίλου Παρί Σεν Ζερμέν όμως μπήκαν στο γήπεδο για να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Οι Παριζιάνοι πήγαν στο Σαν Σίρο χωρίς ιδιαίτερο άγχος περιμένοντας τις αντεπιθέσεις της ξέροντας πως βρει κενούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα.

Όσοι περίμεναν ένα ανοιχτό παιχνίδι στο Μιλάνο επιβεβαιώθηκαν με το… καλημέρα. Μόλις στο 9′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη ζημιά στην άμυνα των Μιλανέζων. Ο Σκρίνιαρ βρέθηκε μόνος στη καρδιά της μεγάλης περιοχής του Μενιάν και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Η αντίδραση της Μίλαν ήρθε όμως άμεσα. Τρία λεπτά αργότερα. Ο Λεάο σηκώθηκε στον αέρα και με φανταστικό ψαλιδάκι έκανε το 1-1 ξεσηκώνοντας τους πάντες στο Σαν Σίρο.

Το παιχνίδι απέκτησε αμέσως τρελό ρυθμό με φάσεις εκατέρωθεν. Οι Παριζιάνοι είχαν αρκετές καλές στιγμές για να ανακτήσουν το προβάδισμά τους. Και η Μίλαν όμως με τη σειρά της θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-1 με τον Λεάο να σπαταλά καλές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά το 1-1 παρέμεινε στα πρώτα 45′.

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά. Οι «Ροσονέρι» κατάφεραν να μετουσιώσουν σε τέρμα την ανωτερότητά τους και με τον Ζιρού στο 50′ να κάνουν την ανατροπή και να προηγηθούν με 2-1. Ένα τέρμα που προκάλεσε φρενίτιδα στις κερκίδες του Σαν Σίρο. Το προβάδισμα των Ιταλών έφερε σε μπελάδες τους Παριζιάνους. Η ομάδα του Μπαπέ στη συνέχεια προσπάθησε να βρει τους χώρους για την εστία του Μενιάν όμως η άμυνα της Μίλαν έκλεισε αρκετά. Τα λάθη από πλευράς γηπεδούχων περιορίστηκαν, επομένως η Παρί είχε ελάχιστες καλές στιγμές για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος! Σπουδαία νίκη για τη Μίλαν.

 











Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ