ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις NBA (10/11)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις NBA (10/11)

Επιστρέφουμε στη δράση, επιστρέφουν τα ξενύχτια και έχουν επιστρέψει και τα ταμεία. Εμείς ξενυχτάμε, για να μην το κάνετε εσείς και να έχετε τις πιο ολοκληρωμένες στοιχηματικές προτάσεις. Τα ταμεία έχουν ήδη ξεκινήσει να έρχονται και είμαστε σε καταπληκτική περίοδο. Πολλά ταμεία προχθές, συνεχίσαμε με το πόδι στο γκάζι χθες και απόλυτο 2/2 και πάμε στα σημερινά ματς, με το ίδιο στοιχηματικό σκεπτικό στα προγνωστικά NBA. Διαβάσαμε, αναλύσαμε, προτείναμε και είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μπασκετική και στοιχηματική βραδιά για άλλη μια φορά στο Stoiximaview!

NBA Πρόγραμμα Σήμερα

Χθες είχαμε πλούσια δράση, σήμερα έχουμε ποικιλία σε ματς, το πρόγραμμα έχει 9 ματς να διαλέξουμε στα προγνωστικά NBA και στόχος μας θα είναι το απόλυτο στα ταμεία. Έτσι και αλλιώς έχουμε ταμειάρες κάθε ημέρα, οπότε όταν έχουμε πολλές επιλογές, τόσο το καλύτερο για εμάς. Τα ματς ξεκινάνε για τα καλά και είναι προφανές ότι όσο περνούν οι αγωνιστικές θα έχουμε και περισσότερα δεδομένα. Ήδη έχουμε αρχίσει και βγάζουμε τα πρώτα συμπεράσματα, ενώ διαμορφώνονται και οι δυναμικές των ομάδων. Μέχρι τότε, πάμε να δούμε τι ξεχωρίζουμε στο στοίχημα, στα τρία πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας, ενώ εσείς μπορείτε να δείτε με ένα κλικ όλες τις σημερινές αναλύσεις NBA.

Ρόκετς – Πέλικανς

Οι Ρόκετς υποδέχονται τους Πέλικανς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και σίγουρα έχουν θέματα να λύσουν,. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλό σημείο, ξεπέρασαν τη κακή αρχή τους και οι συνεχόμενες νίκες τους ανέβασαν και στην βαθμολογία. Το κυριότερο είναι ότι μοιάζουν να βρίσκουν ταυτότητα και αυτό θα τους κάνει καλό. Είναι στοιχηματικό φαβορί για σήμερα.

Δείτε την εκτίμηση του αγώνα

Κινγκς – Θάντερ

Οι Κινγκς έχουν το πρόβλημα του Φοξ να λύσουν, που δεν το λες και απλό και όπως φαίνεται τους κάνει και μεγάλη ζημιά.. Οι Θάντερ έχουν τους παίκτες του πίσω, δεν έχουν τραυματίες και σίγουρα μπαίνουν καλύτερα στο παρκέ. Οι Κινγκς θα παλέψουν, αλλά ακόμα ψάχνονται και είναι λογικό. Ο Σάσα Βεζένκοβ δεν πήρε χρόνο στο τελευταίο ματς του Σακραμέντο, οπότε θα έχει ενδιαφέρον, αν θα βρει λεπτά στη σημερινή αναμέτρηση. Οι Θάντερ είναι καλύτεροι και εκεί θα πάμε και στοιχηματικά.

Δείτε την εκτίμηση του αγώνα

Σανς – Λέικερς

Τελευταίο ματς στο πρόγραμμα είναι εκείνο των Τζαζ με τους Λέικερς. Προβλήματα από τη μία, προβλήματα από την άλλη και θα νικήσει εκείνος που θα τα αντιμετωπίσει καλύτερα. Μπούκερ δεν περιμένουμε να δούμε σήμερα, ενώ αμφίβολος είναι ο Άντονι Ντέιβις για τους Λέικερς και αυτό γέρνει τη ζυγαριά και στοιχηματικά. Οι Λέικερς πάνε ως αουτσάιντερ στο Φοίνιξ.

Δείτε την εκτίμηση του αγώνα

Και μην ξεχνάτε! Το StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ