ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (10/11)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (10/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

Παρασκευή σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι είναι κάτι παραπάνω από γεμάτο. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις της βραδιάς. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΘΕΛΤΑ (22:00): Μπήκε στο «Θεράμικα», έπαιξε μπάλα υψηλών προδιαγραφών για ένα ημίχρονο και στο πρώτο ημίωρο έκανε… παρέλαση. Ο Ρουίζ ντε Γκαλαρέτα στο 2' και οι δύο Ουίλιαμς, στο 22' και στο 30', διαμόρφωναν ήδη το υπέρ της 3-0 εκμεταλλευόμενοι τα πολλά – και γνωστά – κενά στην άμυνα της Βιγιαρεάλ. Μπορεί η έκταση της νίκης να μειώθηκε στο φινάλε με τη Βιγιαρεάλ να μειώνει στο 85' και στο 87' σε 3-2, δε μειώθηκε όμως καθόλου η σημασία της, με την Μπιλμπάο να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από μια ισοπαλία και μια ήττα και να παραμένει εντός πεντάδας με 21 βαθμούς. Στόχος της είναι να είναι κοντά και στην πρώτη τετράδα για να διεκδικήσει έξοδο στο Champions League και έως τώρα δείχνει πως μπορεί να το καταφέρει. Από το ματς με τη Θέλτα θα απουσιάσουν οι Αλβάρεθ, Ερέρα και Γκαρθία που είναι τραυματίες και εκτός αποστολής.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΘΕΛΤΑ (22:00): Οχτώ πλέον τα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη για τη Θέλτα στο πρωτάθλημα. Τελευταία της νίκη και μοναδική έως τώρα στη La Liga, το 1-0 απέναντι στην Αλμερία την 1η Σεπτεμβρίου. Πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες από εκεί και έπειτα, με τελευταία το 1-1 με τη Σεβίλλη στο Βίγκο την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 22', με τη Σεβίλλη πάντως να είναι καλύτερη και να χάνει ευκαιρίες. Στο 64' η Θέλτα έμεινε με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Τάπια, στο 81' ήρθε το δοκάρι για τους Ανδαλουσιάνους και στο 84' το γκολ με τον Εν-Νεσίρι. Η Θέλτα παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη με εφτά βαθμούς και με τη δεύτερη χειρότερη επίθεση με 11 γκολ. Ο τιμωρημένος Τάπια και ο τραυματίας Αϊντό είναι εκτός από τον αγώνα στο Μπιλμπάο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:30): Η Γκλάντμπαχ έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει μία σημαντική νίκη, έστω και αν η αντίπαλός της συνολικά ήταν καλύτερη. Προηγήθηκε εκτός έδρας με 3-1 της Φράιμπουγκ, στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεν άντεξε. Και κάπως έτσι «πέταξε» μία δυνατή ευκαιρία να κάνει… θόρυβο και να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Έχει θέματα πίσω. Αρκετά κιόλας. Και όταν παίζεις σε τέτοια παιχνίδια και σκοράρεις τρία γκολ και δεν κερδίζεις, προφανώς και υπάρχει ζήτημα. Επιπλέον, δεν λείπουν και τα αγωνιστικά ζητήματα. Και είναι σοβαρά, μιας και οι περισσότεροι από αυτούς είναι βασικά στελέχη. Εκτός και για το Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ Στοίχημα έχουν μείνει οι Τζόρνταν (επιθετικός), Μπόργες Σάντσες (εξτρέμ), Γιάντσκε (κεντρικός αμυντικός), Όμλιν (τερματοφύλακας), Ιτακούρα (κεντρικός αμυντικός), αμφίβολος ο Βέμπερ (κεντρικός αμυντικός).

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:30): Η Βόλφσμπουργκ εξακολουθεί να προβληματίζει με την εικόνα της και έδειξε ότι το μεγάλο αποτέλεσμα και η νίκη πρόκριση επί της Λειψίας (1-0) στο Κύπελλο Γερμανίας ίσως να ήταν τυχαία. Άλλωστε, ακολούθησε η εντός έδρας δοκιμασία με τη Βέρντερ Βρέμης και δεν κατάφερε να κερδίσει (2-2), αφήνοντας δύο βαθμούς. Κι αν στο γκολ νωρίς που δέχτηκε (7’) απάντησε με Τσέρνι (37’) και Παρέδες (59’), εντούτοις δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα. Ισοφαρίστηκε σχετικά άμεσα (65’), ενώ στο τέλος έχασε και τον Λακρουά (88’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάπως έτσι, συμπλήρωσε 4 αγώνες χωρίς νίκη, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε έναν από αυτούς! Τελευταία της επιτυχία είναι το 2-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ εντός έδρας έχει σημειώσει τις 3 από τις 4 νίκες της. Μάλιστα, εκτός έδρας δεν έχει καθόλου καλά αποτελέσματα (1-0-4, 6-11 γκολ). Δίνονται εκτός οι Βίμερ (εξτρέμ), Ενμετσά (επιθετικός), Φίσερ (δεξί μπακ), Λάνγκε (κεντρικός αμυντικός) και ο τιμωρημένος Λακρουά (κεντρικός αμυντικός). Σημαντική η επιστροφή του βασικού πορτιέρο, Κάστεελς.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ