ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακόμη μία ασίστ από τον Ράις, ακόμη ένα γκολ από τον Τροσάρ! (vid)
Άχαστος στα πέναλτι ο Σάκα: Απόλυτη ευστοχία και μπροστά η Άρσεναλ! (vid)
Το Calcio ζει μέρες δόξας ξανά – Πέρασε τη La Liga η Serie A!
Δεν τα παρατά για τον Βάρντι ο… «Deadpool» που τον θέλει στη Ρέξαμ!
Και ξάφνου, η Νάπολι πάει για Πιόλι!
Αλλαγές και αποχωρήσεις για το καλό της Τότεναμ προανήγγειλε ο Ποστέκογλου
Ο Άμπελ Φερέιρα εκλιπαρεί για την παραμονή του Μεσίνιο: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!»
Ολυμπιακός: Επέλεξε την Ελπίδων της Αλβανίας ο πρωταθλητής Ευρώπης, Άντζελο Σίνα
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Καλή η Αλαβές αλλά με τον Λεβαντόφσκι δεν μπλέκεις (vid)

H Mπαρτσελόνα τα βρήκε... σκούρα απέναντι στη μαχητική Αλαβές όμως με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε μεγάλη μέρα πήρε τη νίκη (2-1) και έκλεισε ήρεμη τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή.

Καλή η Αλαβές αλλά με τον Λεβαντόφσκι δεν μπλέκεις (vid)

Η Αλαβές αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα σκοράροντας στο 18ο δευτερόλεπτο της μεταξύ τους μονομαχίας. Οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων όμως τελικά βρήκαν τις λύσεις. Ένας παίκτης αρκούσε να κάνει τη διαφορά. Δύο γκολ του Λεβαντόφσκι και… τρίποντο για τους «μπλαουγκράνα».

Το ματς

Μετά την απρόσμενη ήττα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Αμβούργο για τους ομίλους του Champions League, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην πραγματικότητα της La Liga. Οι Καταλανοί υποδέχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής την Αλαβές στα πλάσια της 13ης αγωνιστικής της La Liga. Μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα όμως πάντα θέλει προσοχή καθώς είναι γνωστή για τις… ζημιές της.

Το ξεκίνημα του αγώνα στο Μονζουίκ ήρθε να… παγώσει την Μπαρτσελόνα. Μόλις 18 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν στους φιλοξενούμενους για να κάνουν τη ζημιά στην ομάδα του Τσάβι. Στην πρώτη τους… κατεβασιά πάτησαν την περιοχή του Τερ Στέγκεν και έγραψαν το 1-0. Ο Λόπεζ γύρισε τη μπάλα στον Ομοροντιόν και ο ταλαντούχος φορ με μια επαφή κέρδισε άμυνα και Τερ Στέγκεν ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Η παγωμάρα για τους «μπλαουγκράνα» λίγο έλειψε να γίνει ακόμη χειρότερα τρία λεπτά μετά, αλλά αυτή τη φορά ο Ομοροντιόν δεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 2-0.

Στο πρώτο 15λεπτο οι Καταλανοί συνέχισαν να τα έχουν… χαμένα. Η Αλαβές πάτησε πάνω στο προβάδισμά της και με θάρρος μπόρεσε να κρατήσει μακριά από την περιοχή της τον αντίπαλο. Από το 15′ και μετά η ομάδα του Τσάβι «ξύπνησε». Με τους Γκουντογκάν και Λεβαντόφσκι ανέβηκε στο γήπεδο και κυνήγησε με αξιώσεις την ισοφάριση. Στο 17′ ο «Λέβα» βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο τερματοφύλακας, Σιβέρα του αρνήθηκε το γκολ κρατώντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Το ίδιο έγινε λίγα λεπτά αργότερα και με τον Φερμίν Λόπεζ να μη καταφέρνει να κερδίσει τον αντίπαλο κίπερ. Και η Αλαβές όπως πριν το ημίχρονο είχε ξανά την ευκαιρία. Ο Ομοροντιόν στο 31′ κέρδισε τη μάχη από τον Κουντέ όμως η τελική του προσπάθεια δε βρήκε τον πολυπόθητο στόχο. Το ημίχρονο έκλεισε με την Μπαρτσελόνα να αποχωρεί για τα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ.

Υπόθεση… Λεβαντόφσκι η ανατροπή για την Μπαρτσελόνα

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να μαζέψει την κατάσταση. Στο 53′ οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία τους και έφεραν τελικά το παιχνίδι στα ίσια. Ο Κουντέ ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του από τα δεξιά και έκανε τη σέντρα στη καρδιά της μεγάλης περιοχής της Αλαβές. Εκεί βρισκόταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός νίκησε τον αντίπαλό του στον αέρα, πήρε τη κεφαλιά και με εκπληκτικό τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στην επανάληψη οι «μπλαουγκράνα» παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι από την Αλαβές. Ήταν θέμα χρόνου να έρθει η απόλυτη ανατροπή. Έτσι στο 77′ ήρθε το 2-1 με δράστη και πάλι τον Λεβαντόφσκι. Ο Φεράν Τόρες ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή της Αλαβές, με τον διαιτητή να δείχνει την εσχάτη των ποινών. Ο «Λέβα» ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε την ανατροπή και το 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ