ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έβαλε φρένο στα σενάρια ο Τούχελ – «Δεν πρόκειται να συνεχίσω στην Μπάγερν»
Ο Τσάβι είπε την πραγματικότητα όμως ο Λαπόρτα λατρεύει το παραμύθι
H «Βασίλισσα» κρατά και του χρόνου τους… ιππότες στο κάστρο της!
Λίβερπουλ: Αποχαιρέτησε Τιάγκο Αλκάνταρα και Μάτιπ
Ένα βήμα μακριά από την νέα πρόκληση στην καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο
Σε Σίτι, Άρσεναλ και Τσέλσι ο παίκτης της σεζόν στη Premier League
Ρεάλ Μαδρίτης : «Κλείδωσε» ο τερματοφύλακας που θα παίξει στον τελικό του Champions League
Το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα αν φύγει ο Τσάβι
Ηχεί αντεπίθεση στο Μάντσεστερ – Στα 70 εκατ. ευρώ η πρώτη μεταγραφή της Γιουνάιτεντ
Διπλό… αγγαρεία η Μπαρτσελόνα με υπογραφή Φερμίν (vid)
«Ξεπουπούλιασε» τα «καναρίνια» κι έφυγε για «Γουέμπλεϊ» η Λιντς! (vid)
Δεν ξεχνά κανέναν ο Κλοπ, πόζαρε με όλους τους συνεργάτες του στα 9 χρόνια με τη Λίβερπουλ! (vid)
Νάπολι: Πήρε επίσημη θέση για Κόντε ο Ντε Λαουρέντις
Ο Μπαπέ συνάντησε τον… κέρινο εαυτό του και μουρλάθηκε (vid)
«Βγάζει τα μάτια του» ο Τσάβι με μια δήλωση, έξω φρενών ο Λαπόρτα που σκέφτεται να τον διώξει!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τσέλσι και Σίτι έδωσαν την… παράσταση της χρονιάς! (vid)

Η Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι μας χάρισαν ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν στην Premier League, όπου έμεινε στο 4-4.

Τσέλσι και Σίτι έδωσαν την… παράσταση της χρονιάς! (vid)

Κρίμα, κρίμα, κρίμα που τελείωσε. Το παιχνίδι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν ο ορισμός της «ματσάρας». Οι δύο ομάδες έμειναν στο 4-4 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Ναι, καμία δεν κέρδισε, όμως, κέρδισαν όλοι εκείνοι που παρακολούθησαν τους ποδοσφαιριστές του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και του Πεπ Γκουαρντιόλα να δίνουν την καλύτερη παράσταση της σεζόν -ως τώρα- στα αγγλικά γήπεδα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σημείωσε δύο γκολ και θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα. Ωστόσο, ο Ρόδρι γι’ ακόμη μία φορά έβγαλε τα… κάστανα από τη φωτιά για τους πρωταθλητές Αγγλίας. Αυτοί ξεχώρισαν και με το παραπάνω από τους φιλοξενούμενους.

Όσον αφορά τους Λονδρέζους εκείνοι που έδειξαν κλάση και ποιότητα ήταν αρκετοί. Παρόλα αυτά λίγο πιο ψηλά ήταν δύο παίκτες που κάποτε αγωνίζονταν στο «Έτιχαντ»: ο λόγος για τους Κόουλ Πάλμερ και ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από που να ξεκινήσει κανείς για το πρώτο ημίχρονο μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι. Ό,τι και αν πούμε ή ό,τι και αν γράψουμε είναι λίγο. Όλοι περίμεναν ότι θα ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι με λίγες φάσεις και μέτριο ρυθμό. Κάτι τέτοιο ίσχυε, μέχρι και το 24′. Όταν ο Χάαλαντ κέρδισε πέναλτι σε μία μονομαχία του με τον Κουκουρέγια. Μία φάση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους και που τσέκαρε το VAR πριν δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του από τα 11 βήματα.

Αυτή, όμως, ήταν η αρχή ενός τρελού… rally μεταξύ των δύο ομάδων! Η Τσέλσι έπρεπε να ανεβάσει τον ρυθμό της και να βγει μπροστά. Όπως και έκανε. Κύριοι εκφραστές των επιθέσεών της ήταν κυρίως ο Στέρλινγκ, ο Πάλμερ και ο Τζέιμς. Και οι τρεις με όπλο την ταχύτητά τους έκαναν την άμυνα της Σίτι να τρέχει και να μην φτάνει. Παρόλα αυτά, όμως, το γκολ της ισοφάρισης για τους Λονδρέζους ήρθε από τον Σίλβα, ο οποίος με πολύ ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 29′. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι να βρουν τι συμβαίνει είδαν τον Στέρλινγκ να σκοράρει το δεύτερο γκολ της Τσέλσι, μετά από ωραία κούρσα του Τζέιμς από τα δεξιά.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ακόμη και έτσι έδειχναν ότι δεν έχουν άγχος. Ότι πιστεύουν πολύ στα πόδια τους και στις δυνατότητές τους. Μάλιστα, ο Φόντεν σε δύο περιπτώσεις αν ήταν πιο εύστοχος ή πιο τυχερός θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Αυτό που δεν έκανε ο νεαρός μέσος το κατόρθωσε ο Ακάντζι στο 45+1′ όταν με κεφαλιά από κόρνερ του Σίλβα νίκησε τον Σάντσες για δεύτερη φορά. Έτσι, το 2-2 έμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως τελείωσε το πρώτο: δηλαδή με γκολ. Πάλι ο Χάαλαντ ήταν εκείνος που έβαλε σε θέση οδηγού τη Σίτι. Ο Σκανδιναβός φορ πήρε… παραμάζωμα τους αμυντικούς της Τσέλσι και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το γύρισμα του Φόντεν στο 47′. Η Σίτι λίγο αργότερα είχε μερικές καλές στιγμές για να σημειώσει και τέταρτο τέρμα και να πάρει…αέρα δύο γκολ. Όμως, αυτό δεν συνέβη με τους γηπεδούχους να δείχνουν εκτός ρυθμού. Μέχρι και το 57′ όταν ο Πάλμερ, αφού δεν έπεσε, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Έντερσον.

Η Τσέλσι ανέβασε την πίεσή της και ανταμείφθηκε με γκολ του Τζάκσον για το 3-3 στο 67′ με τον Έντερσον να μην διώχνει σωστά και τον πρώην στράικερ της Βιγιαρεάλ από κοντά να ισοφαρίζει. Από εκεί και πέρα οι Λονδρέζοι είχαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή του αγώνα και με τον Κουστό έφτασαν πολύ κοντά στο 4-3, όμως, ο Γάλλος μπακ αστόχησε από πολύ καλή θέση. Η Σίτι πήρε γι’ ακόμη μία φορά προβάδισμα με μακρινό σουτ του Ρόδρι με την μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Τιάγκο Σίλβα πριν καταλήξει στα δίχτυα του Σάντσες στο 86′.

Και πολλοί θα σκέφτηκαν ότι αυτό μάλλον ήταν το τελευταίο γκολ της βραδιάς. Όμως όσοι το έκαναν έπεσαν έξω, αφού ο Μπρούχα κέρδισε πέναλτι λίγα λεπτά αργότερα από τον Ντίας με τον Πάλμερ να ισοφαρίζει σε 4-4 στο 94′!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ