Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ντέκο προανήγγειλε πιθανή επιστροφή του «κομμένου» στην Μπαρτσελόνα!
Μπαρτσελόνα

Ο Ντέκο προανήγγειλε πιθανή επιστροφή του «κομμένου» στην Μπαρτσελόνα!

Ο Ντέκο ξεκαθάρισε πως η Μπαρτσελόνα κοιτάζει την πρόοδο του Ανσού Φάτι και η επιστροφή του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες!

14.11.2023 | 18:39

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Μπαρτσελόνα και ο Ανσού Φάτι αποφάσισαν πως το καλύτερο και για τους δύο θα ήταν να χωρίσουν έστω και.. πρόωρα οι δρόμοι τους, καθώς ο Ισπανός, δεν υπολογιζόταν για τα βασικά πλάνα του Τσάβι.

Για αυτόν τον λόγο και δόθηκε δανεικός στην Μπράιτον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Φάτι κάνει μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής με τους Άγγλους και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Ντέκο, θα σκεφτούν σοβαρά την επιστροφή του στην Βαρκελώνη.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Φυσικά και ο Ανσού Φάτι μπορεί να επιστρέψει εδώ, είναι δανεικός στην Brighton. Είναι νέος, είναι χαρούμενος τώρα εκεί και αυτό μας ικανοποιεί», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής των Μπλαουγκράνα.

«Νομίζω ότι το να πάει στην Μπράιτον ήταν καλή επιλογή για να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο και να έχει τις ευκαιρίες του, φυσικά και  παρακολουθούμε την πρόοδό του. Εξαρτάται από τις επιδόσεις του. Αλλά ο Φάτι θα μπορούσε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, σίγουρα», είπε ο Ντέκο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version