ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά EURO2024

Ουγγαρία και Σλοβακία στα τελικά του Euro, έλαμψαν Κριστιάνο και Γιόβετιτς! (vids)

Δείτε τι συνέβη στις αποψινές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ουγγαρία και Σλοβακία στα τελικά του Euro, έλαμψαν Κριστιάνο και Γιόβετιτς! (vids)

Ουγγαρία και Σλοβακία κατόρθωσαν σήμερα να σφραγίσουν εισιτήριο για την τελική φάση του EURO 2024. Τελευταία χρονικά πρόκριση για τη Σλοβακία η νίκησε εύκολα την Ισλανδία με 4-2 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής κι εξασφάλισε και μαθηματικά τη 2η θέση στον 10ο όμιλο. Οι Σλοβάκοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ απ’ το γκολ του Όσκαρσον στο 17′, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και «γύρισαν» το ματς. Πριν βγει το ημίχρονο, οι Κούτσκα και Ντούντα έβαλαν μπροστά στο σκορ τη Σλοβακία, για να ολοκληρώσει την εμφατική βραδιά ο Χάρασλιν με άλλα δύο γκολ στο β’ μέρος, πριν μειώσει προς το φινάλε στο τελικό 4-2 ο Γκουντιόνσεν.

Με buzzer beater η Ουγγαρία

Η Ουγγαρία έγινε η 10η ομάδα που εξασφάλισε και τυπικά την παρουσία της στα τελικά του EURO 2024 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας και το έκανε με τρόπο άκρως… δραματικό: Ισοφαρίζοντας τη Βουλγαρία στο τελικό 2-2 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης, με buzzer beater… αυτογκόλ του Πετκόφ στο 97ο λεπτό! Αυτός ο βαθμός, που ήρθε με πολύ κόπο μέσα από ένα πολύ σκληρό ματς με δύο αποβολές (37′ Αντόφ – 57′ Κέρκες) ήταν αρκετός για τους Μαγυάρους για να φτάσουν πλέον στους 15 βαθμούς και να διασφαλίσουν και μαθηματικά την παρουσία τους σε τρίτο σερί EURO.

Εξαιρετικός ο Στέφαν Γιόβετιτς

Στην Ποντγκόριτσα το Μαυροβούνιο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέβαν Γιόβετιτς του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέγραψε ασίστ και γκολ, νίκησε 2-0 τη Λιθουανία και διατήρησε μαθηματικά τις ελπίδες του για τη 2η θέση του 7ου ομίλου, όμως για να μπορέσει να κάνει τη σούπερ έκπληξη, θα πρέπει να χάσει την Κυριακή (19/11) η Σερβία στην έδρα της απ’ τη Βουλγαρία.

Γκολάρα Κριστιάνο, στο ρελαντί η Πορτογαλία

Στο Λιχτενστάιν, η Πορτογαλία συνεχίζει στο δρόμο των ρεκόρ. Ξόδεψε ένα ημίχρονο στο «λευκό» 0-0, όμως «καθάρισε» τη νίκη της με 2-0 κι έκανε το «9Χ9» στον 10ο ομιλο, χάρις στα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 46′ (10 τέρματα σε 8 ματς των προκριματικών) και του Κανσέλο στο 57′.

Στο μηδέν η Κύπρος, δυο «παστέλια» ο Κβαρατσχέλια

Την ίδια ώρα η Ισπανία πέρασαν σαν… αέρας απ’ την Κύπρο με το άνετο 3-1 κι ανέβηκε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου, καθώς την ίδια ώρα η Σκωτία έμεινε στο 2-2 με τη Γεωργία στην Τιφλίδα. Η «ρόχα» τελείωσε το ματς απ’ το πρώτο ημίωρο, όταν σημείωσε τρία γκολ με τους Γιαμάλ, Ογιαρθάμπαλ, Χοσελού (μείωσε στο 75′ ο Πηλέας για την Κύπρο) και στη συνέχεια έκανε… συντήρηση δυνάμεων.

Οι Σκωτσέζοι είδαν δύο φορές τον Κβαρατσκέλια να σκοράρει και να δίνει ισάριθμες φορές το προβάδισμα στους Γεωργιανούς (υποψήφιος αντίπαλος της Ελλάδας σε πιθανό τελικό των play off), όμως οι ΜακΤόμινεϊ και Σάνκλαντ χάρισαν τον βαθμό της ισοπαλίας στους «χαϊλάντερς».

Φοβερό Λουξεμβούργο, διέλυσε τη Βοσνία!

Τέλος, το εξαιρετικό Λουξεμβούργο μπορεί να μην κέρδισε «εισιτήριο» για τα τελικά, μένοντας στην 3η θέση του 10ου ομίλου, όμως μπήκε στα play off για το EURO 2024, καθώς συνέτριψε με 4-1 την απογοητευτική Βοσνία/Ερζεγοβίνη σε ένα ματς που διακόπηκε προσωρινά στο 27ο λεπτό, λόγω ρίψης φωτοβολίδων από την πλευρά των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ