ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αποθέωση και συγκίνηση στην επιστροφή του Σβεν-Γκόραν Έρικσον στην έδρα της Σαμπντόρια! (vid)
Βάζει «λάδι στη φωτιά» ο Νούνιες, διέγραψε φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ στο Instagram! (pic)
Σταράτος ο μάνατζερ του Ρόκε: «Δεν φεύγει δανεικός από την Μπαρτσελόνα, άλλοι μας έδιναν τα διπλά»
Έχασε η Μπενφίκα, σήκωσε το 20ό η Σπόρτινγκ, πράσινη η Λισαβόνα! (vids)
Στην Αγγλία γράφουν για «φλερτ» Μπαρτσελόνα με Νούνιες!
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (19/11)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (19/11).

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (19/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις της ημέρας. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ (21:45): Τυπική και απλή διαδικασία για την Ισπανία η νίκη της επί της Κύπρου εκτός έδρας. Δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να επιβεβαιώσει την τεράστια διαφορά δυναμικότητας κόντρα στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Η «φούρια ρόχα» κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι πριν καν συμπληρωθεί το μισάωρο. Άνοιξε το σκορ στο 5’ με ωραία ενέργεια του πιτσιρικά της Μπαρτσελόνα, Γιαμάλ, στο 22’ ο Οϊαρθάμπαλ έγραψε το 0-2 και στο 28’ ο Χοσέλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ευτυχώς για την Κύπρο, οι ρυθμοί έπεσαν μετά από αυτό το εκρηκτικό μισάωρο. Μάλιστα, ήταν τέτοια η χαλάρωση της Ισπανίας, που ο Πηλέας στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 της αναμέτρησης. Το μόνο που παίζεται ακόμα στον όμιλο είναι η πρωτιά, με την Ισπανία να θέλει ακόμα μία νίκη για να γίνει κι αυτό, αφού είναι στο +2 από τη Σκωτία.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ (21:45): Μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της σε φιλικά και επίσημα και τη δεύτερη μόνο σε επίσημα έχασε η Γεωργία στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σκωτία. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν βέβαια ο Κβαρατσκέλια, που άνοιξε το σκορ στο 15’. Ο ΜακΤόμινι, που είναι από την άλλη πλευρά ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Σκωτσέζων σε όλη τη διαδικασία των προκριματικών, σκόραρε στο 49’ για το 1-1, αλλά άμεσα η Γεωργία και πάλι με τον Κβαρατσκέλια στο 57’ ανέκτησε το προβάδισμα. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Σάνκλαντ. Λίγο πιο πάνω από τα αναμενόμενα απέδωσε η Γεωργία, καθώς εκτός από τις λίγο έως πολύ αναμενόμενες νίκες επί της Κύπρου πήρε βαθμούς και με Σκωτία και με Νορβηγία.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ (19:30): Έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε… νερό. Η Καρταχένα δεν κατάφερε ούτε τώρα να κερδίσει, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Ρεάλ Οβιέδο. Παρόλα αυτά, μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στην πρώτη της κατεβασιά στο 2’. Από εκεί και πέρα, κλείστηκε στο… καβούκι της και προσπαθήσει να διαφυλάξει το υπέρ της προβάδισμα, δεχόμενη αρκετή πίεση από τους γηπεδούχους. Στο 90’+7’, η ομάδα του Χουλιάν Καλέρο λύγισε και έχασε τους τρεις βαθμούς μέσα από τα χέρια της, καθώς υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι. Με αυτό τον τρόπο, απέτυχε να γευτεί τη χαρά της νίκης για 11ο διαδοχικό παιχνίδι, μένοντας έτσι στην τελευταία θέση με επτά πόντους. Παράλληλα, διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, καθώς έχει 25 γκολ παθητικό, ενώ μετράει επτά εντός έδρας ήττες σε ισάριθμα ματς (0-0-7). Αγωνιστικά, επιστρέφουν οι αμυντικοί Σόλα και Μουνιόθ, τη στιγμή που ο επιθετικός Αϊγιόν αποτελεί τη μοναδική απουσία για την ουραγό Καρταχένα.

Blackjack κανόνες

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ (19:30): Πρέπει να έμεινε ικανοποιημένη από το «Χ» σε μία δύσκολη έδρα. Η Αλμπαθέτε πήρε έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι στην Έιμπαρ, έπειτα από το μεταξύ τους 1-1, φτάνοντας έτσι τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Βέβαια, δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, καθώς δέχθηκε αρκετές πιέσεις και παράλληλα έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 11’. Στη συνέχεια, ο γκολκίπερ Μπαραγκάν την κράτησε στο ματς με τις σωτήριες επεμβάσεις του, ενώ ο ίδιος απέκρουσε και πέναλτι στο 43’. Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα της Καστίλης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε στην ισοφάριση στο 67’. Στα τελευταία λεπτά, είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να φτάσει στην ολική ανατροπή και να πάρει το παιχνίδι, δίχως όμως αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, η Αλμπαθέτε έφτασε τα έξι ματς χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα (0-3-3), την ώρα που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αγωνιστικά, επιστρέφει ο εξτρέμ Μπράβο ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Νοκ άουτ τέθηκαν ο μέσος Μαέστρε, ο επιθετικός Πέδρο Μπενίτο και ο αμυντικός μέσος Τζετέι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ