ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ηγετικές δηλώσεις Ράις: «Ό,τι έδωσε η Άρσεναλ θα της το επιστρέψω!»

Ο Ντέκλαν Ράις μίλησε για τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ το καλοκαίρι που πέρασε και όλη την πίεση που έχει να αντιμετωπίσει.

Ηγετικές δηλώσεις Ράις: «Ό,τι έδωσε η Άρσεναλ θα της το επιστρέψω!»

Ο Ντέκλαν Ράις ήταν και παραμένει ένας από τους καλύτερους μέσους της Premier League. Ο Άγγλος χαφ έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Γι’ αυτό τον λόγο και η Άρσεναλ τα έσκασε… χοντρά για εκείνον, δίνοντας για χάρη του το περασμένο καλοκαίρι 105 εκατομμύρια λίρες.

Ο 24χρονος παίκτης και στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Σίτι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης έφτασαν κοντά στο να τον ντύσουν στα χρώματά τους, όμως, οι Λονδρέζοι ήταν οι τελικοί νικητές.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ: Το podcast για τους «Ανίκητους» της Άρσεναλ!

Ο Ντέκλαν Ράις παραχωρώντας συνέντευξη στο «Yahoo Sports» επισήμανε πως ένιωσε και νιώθει με την πίεση που έχει δημιουργηθεί γύρω του και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από εκείνον, μετά τα 105 εκατομμύρια λίρες!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ντέκλαν Ράις:

«Όταν η μεταγραφή μου στην Άρσεναλ σχεδόν είχε τελειώσει είχα μεγάλο άγχος. Ήμουν νευρικός. Είναι λογικό, όπως το σκέφτομαι. Είσαι ένας άνθρωπος, όπου για χάρη του έδωσαν 105 εκατομμύρια λίρες. Δεν μπορείς να νιώσεις άνετα. Δεν μπορείς να νιώσεις νορμάλ. Αλλά όλα αυτά ήταν για όλα όσα είχα πετύχει με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Όταν υπέγραψα στην Άρσεναλ το μόνο που σκέφτηκα ήταν: “Απλά πρέπει να είμαι ο Ντέκλαν Ράις. Απλά πρέπει να παίξω το ποδόσφαιρό μου.

Κατέκτησα το Confrence League με τη Γουέστ Χαμ. Όμως, πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Ήταν μία μεγάλη στιγμή για εμένα. Μία απίθανη εμπειρία. Πλέον παίζω στο Champions League. Ζω αυτές τις νύχτες που είχα στο μυαλό μου από τότε που ήμουν παιδί. Ήταν κάτι που πάντα είχα στο μυαλό μου και πίστευα ότι κάποια στιγμή θα κατάφερνα. Θέλω να επιστρέψω στην Άρσεναλ λίγη από τη χαρά και από την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και συνεχίζει να μου δείχνει.

Απλά περίμενα τη σωστή στιγμή και την ευκαιρία μου. Πλέον σε κάθε ματς που δίνω γνωρίζω την πίεση που υπάρχει και ότι πρέπει πάντα να ανταποκρίνομαι. Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι για την ώρα παίζω τόσο καλά, όπως έπαιζα την τελευταία μου σεζόν στη Γουέστ Χαμ. Αν και δεν είχαμε την καλύτερη σεζόν σαν ομάδα. Αλλά όσο είσαι ποδοσφαιριστής ξέρεις ότι δεν πρέπει να μένεις στάσιμος.

Πρέπει πάντα να βελτιώνεσαι και να γίνεσαι καλύτερος. Ακόμα πιστεύω ότι υπάρχει αρκετός χώρος για εμένα, ώστε να ανεβάσω το επίπεδό μου. Είμαι πεινασμένος να μάθω. Προπονούμαι σκληρά και είμαι πρόθυμος να ακούσω», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ