ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα… παλαιάς κοπής – Στέλνει στον πάγκο βασικό για να πει «ναι» σε μεταγραφή
O θρυλικός Κλόζε ετοιμάζεται για επιστροφή στην Μπάγερν Μονάχου
Μία εβδομάδα πριν… την απόλυση ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά EURO2024

Γαλλία, άσε τα ροκφόρ και δοκίμασε φέτα – Την Ελλάδα δεν τη νικάς! (vid)

Σπουδαία εμφάνιση για την εθνική Ελλάδας, ανάγκασε στην πρώτη και τελευταία γκέλα τη Γαλλία στον όμιλο (2-2)!

Γαλλία, άσε τα ροκφόρ και δοκίμασε φέτα – Την Ελλάδα δεν τη νικάς! (vid)

Η Γαλλία μετά τα 14 γκολ επί του Γιβραλτάρ, νόμιζε ότι θα έχει εύκολο βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αμ δε… Η Εθνική μας ομάδα υπέβαλε σθεναρά αντίσταση κόντρα στην κορυφαία ομάδα του πλανήτη αυτή την περίοδο. Αναγκάζοντάς τη να στραβοπατήσει στην αυλαία των προκριματικών του Euro 2024. Το τελικό 2-2 αποτελεί παράσημο για την Ελλάδα του Πογέτ η οποία σε λίγους μήνες θα χρησιμοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία της για την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει το καλοκαίρι στη Γερμανία.

Το ματς

Δίχως κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες, με αλχημείες από τους Πογέτ και Ντεσάμπ. Οι Γάλλοι όπως και να έχει έδειξαν πως διαθέτουν φανταστικό σύνολο, αθλητικό, τακτικό και ποιοτικό. Κάτι που ανάγκασε την Ελλάδα σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό οι «τρικολόρ» είχαν ένα δοκάρι με τον Γκριζμάν το 33΄ και άνοιξαν το σκορ με τον Κόλο Μουανί στο 44΄. Ο επιθετικός της Παρί, μετά από συνδυασμό με τον Ζιρού, τίναξε τα ελληνικά δίχτυα από δύσκολη γωνία και έγραψε το 0-1 λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όλες γκολάρες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στο δεύτερο μέρος, η Ελλάδα παρουσιάστηκε άκρως βελτιωμένη. Με άγνοια κινδύνου – όπως έπρεπε δηλαδή – ανέβασε πιο ψηλά τις γραμμές της, πίεσε και έγινε απειλητική. Για να φτάσουμε στο μαγικό πεντάλεπτο όπου κατορθώσαμε να ανατρέψουμε το σκορ! Αρχικά στο 56΄ από λάθος του Ερναντέζ οι παίκτες μας «πάτησαν» με αξιώσεις την περιοχή και μετά από διαδοχικά σουτ η μπάλα έφτασε στον Τάσο Μπακασέτα. Με μονοκόμματο άπιαστο βολέ, ο αρχηγός της εθνικής σημείωσε ένα υπέροχο γκολ και έφερε το ματς στα ίσια.

Πέντε λεπτά αργότερα (61΄) ο Γιαννούλης πραγματοποίησε επέλαση από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος πέτυχε το 2-1 σε μια εκπληκτική ελληνική ανατροπή. Επηρεασμένος από την εξέλιξη, ο Ντεσάμπ έβαλε άμεσα στο ματς δύο από τα μεγάλα επιθετικά του όπλα, τους Μπαπέ και Κομάν.

Η χαρά της Εθνικής και του κόσμου σταμάτησε κάπως στο 74΄, όταν ο Φοφανά εξαπέλυσε το σουτ και η «καρφώθηκε» στα δίχτυα του Βλαχοδήμου. Ήταν το πρώτο γκολ του μέσου της Μονακό με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας. Το υπόλοιπο του αγώνα εξελίχθηκε σε μονόλογο των Γάλλων που πολιόρκησαν την ελληνική περιοχή, αδυνατούσαν ωστόσο να δημιουργήσουν ευκαιρία. Μέχρι το 90΄ όταν σε προσπάθεια του Κομάν η μπάλα βρήκε στον Ζέκα και στη συνέχεια χτύπησε και στα δύο κάθετα δοκάρια, αλλά με κάποιο τρόπο δεν πέρασε τη γραμμή! Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κράτησε την ισοπαλία καθώς απέκρουσε το σουτ του Μπαπέ τόσο, όσο χρειαζόταν για να στείλει τη μπάλα δοκάρι και άουτ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ