ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από τεσσάρα σε πεντάρα η τρομακτική Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)
Ορτέγκα VS Σον: Μια απόκρουση, ένα ολόκληρο πρωτάθλημα! (vid)
Η Σίτι κλείδωσε τον τίτλο μες στο σπίτι της Τότεναμ με killer Χάαλαντ και σωτήρα Ορτέγκα! (vid)
Ζιντάν θρύλε, μας έριξες τα σαγόνια με τα τσαλιμάκια σου! (vid)
Ανέβασε την Ίπσουιτς στην Premier League κι ακούγεται για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ!
Τότεναμ – Σίτι: Έτοιμο γκολ στον Χάαλαντ ο Ντε Μπρούιν και ιστορικό 0-1! (vid)
Ανακοίνωσε επίσημα τον Ζιρού η Λος Άντζελες (pics, vid)
Δεν «μασάει» ο Λουίς Ενρίκε και ξεχνά κατευθείαν τον Μπαπέ!
Μαρινάκης στην Daily Mail: «Έχω τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και γι’ αυτό επέλεξα τη Νότιγχαμ»
PODCAST: Ο ευρω-φιναλίστ Ολυμπιακός και το… ασσόδυο της Μαρίνας
Ακραία απόφαση της Ρεάλ για Μόντριτς – Λέει αντίο ο Κροάτης…
Η Άστον Βίλα κάνει «ζημιά» στην Σίτι – Μεταγραφή… Champions League (pic)
Το πανούργο σχέδιο της Ρεάλ – Το 2025… θα τους «τελειώσει» με δύο προσθήκες!
Αλ-Νασρ: Μετά τον τίτλο… χάνει και δύο αστέρια – Ανησυχεί ο Κριστιάνο! (vid)
Δίνουν Χρυσή Μπάλα στον Λεβαντόφσκι – Γράφει ιστορία! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Γιουβέντους – Ίντερ: Κανένας δεν «Χ»αλάστηκε με αυτή την ισοπαλία! (vids)

Η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1 στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Ίντερ και έτσι οι δύο ομάδες παραμένουν εκεί που... ήταν!

Γιουβέντους – Ίντερ: Κανένας δεν «Χ»αλάστηκε με αυτή την ισοπαλία! (vids)

Η Γιουβέντους ήθελε τη νίκη για να ξεπεράσει την Ίντερ στη βαθμολογία της Serie A. Οι Μιλανέζοι από την άλλη ήταν ικανοποιημένοι ακόμη και με την ισοπαλία στο μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Serie A.

Το τελικό 1-1 άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Αν και οι παίκτες της «Μεγάλης Κυρίας» από ένα σημείο και έπειτα είχαν αποδεχτεί τη μοίρα τους και είχαν συμβιβαστεί με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οπότε και εκείνοι κρατούν μάλλον το θετικό ότι δεν έχασαν από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Έτσι, η διαφορά των δύο ομάδων παρέμεινε στους δύο βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οπότε ήταν λογικό και επόμενο και οι δύο ομάδες να ρίξουν περισσότερο το βάρος τους στο κομμάτι της τακτικής και όχι τόσο στο θέαμα. Κάτι αναμενόμενο εδώ που τα λέμε. Η ώρα περνούσε, όμως, οι φάσεις δεν έρχονταν για καμία από τις δύο.

Η Γιουβέντους με κινητήρια δύναμη τον Κιέζα προσπαθούσε τρόπο να δώσει την μπάλα στον Βλάχοβιτς που ήταν καλά κλεισμένος. Από την άλλη πλευρά οι Μιλανέζοι ήθελαν με κάποια αντεπίθεση να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα των Μαρτίνες και Τουράμ. Όμως, αυτό μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν, αφού οι γηπεδούχοι είχαν γρήγορες επιστροφές.

Ένα λάθος στο κέντρο, με τον Κιέζα να φεύγει με ταχύτητα ήταν αρκετό, ώστε να δώσει το κάτι παραπάνω. Ο Ιταλός μπούκαρε στην περιοχή της Ίντερ έδωσε την μπάλα στον Βλάχοβιτς και εκείνος με τη σειρά του με υποδειγματικό πλασέ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-0 για τη Γιουβέντους στο 27′ . Αυτό δεν… σόκαρε τους φιλοξενούμενους που γνώριζαν πολύ καλά ότι έπρεπε να ανεβάσουν ταχύτητα. Και πέρασαν στις πράξεις, αφού με τον Μαρτίνες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 33′. Η Ίντερ βγήκε μπροστά με τον Τουράμ και εκείνος με παράλληλη πάσα βρήκε τον Αργεντινό στράικερ και αυτός τα δίχτυα της Γιουβέντους, όπου έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που είχε στην έδρα της «Μεγάλης Κυρίας» μετρώντας αρκετά χρόνια δίχως γκολ μέσα στο σπίτι της.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν περίπου ίδιο με το πρώτο. Ο ρυθμός δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων «μπλόκαραν» τους αντιπάλους τους και έτσι δεν ήταν εύκολο -ούτε δυνατόν- να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από τις εστίες των Σέζνι και Ζόμερ.

Μάλιστα, το δεύτερο 45λεπτο όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν ολοένα και χειρότερο σε σύγκριση με το πρώτο μιας και τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν περισσότερα. Έτσι, ο ρυθμός χάλαγε όταν ξεκινούσε να είναι όπως θα ήθελαν οι θεατές. Οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές, ανακάτεψαν την τράπουλα, όμως, το αποτέλεσμα ήταν ίδιο.

Το μόνο που μένει στη μνήμη ήταν οι έντονες αποδοκιμασίες στον Κουαδράδο όταν η μπάλα πήγαινε στα πόδια του με το 1-1 να μένει ως το φινάλε!







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ