ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι άξια της μοίρας της! (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γι' ακόμη μία φορά φέτος δεν κατάφερε να νικήσει, μένοντας στο 3-3 στην Τουρκία, κόντρα στη Γαλατασαράι.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι άξια της μοίρας της! (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ακόμη ένα ματς ήταν μπροστά στο σκορ. Όχι με ένα, αλλά με δύο γκολ. Το έκανε απέναντι στην Κοπεγχάγη. Οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ το έπραξαν και κόντρα στη Γαλατασαράι στην Τουρκία στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι», ενώ κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους, είδαν τους γηπεδούχους να τους ισοφαρίζουν και εν τέλει να παίρνουν το 3-3 που έμεινε ως το τέλος με τους Άγγλους να μένουν τελευταίοι στον όμιλό τους και τη μοίρα τους να καθορίζεται από άλλους!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει δει πολλές φορές φέτος τους παίκτες του να ξεκινάνε πολύ καλά ένα παιχνίδι. Αυτό συνέβη και απέναντι στη Γαλατασαράι, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν σε μία πολύ δυνατή και καυτή έδρα. Οι φιλοξενούμενοι δεν… ψάρωσαν και πήραν το προβάδισμα στο 11′ με τον Γκαρνάτσο που δείχνει με κάθε τρόπο και για κάθε λόγο ότι βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι.

Οι Τούρκοι πριν καλά- καλά προλάβουν να βγουν μπροστά και να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους αντίκρισαν τον Φερνάντες να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 18′ και όλα πλέον να γίνονται πολύ δύσκολα για εκείνους, ενώ από την άλλη η Γιουνάιτεντ έδειχνε ότι είχε βάλει γερές βάσεις για ένα σημαντικό «διπλό».

Ο Ζιγιέκ στο 29′ μείωσε για τους γηπεδούχους σε 2-1 και έδωσε πάλι ρυθμό και παλμό. Όχι μόνο στις εξέδρες αλλά κυρίως στους συμπαίκτες του που έδειχναν να πιστεύουν ολοένα και περισσότερο ότι μπορούσαν να κάνουν και πάλι σημαντική ζημιά στους Άγγλους. Ο ΜακΤόμινεϊ στο 55′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τους φιλοξενούμενους να έχουν γι’ ακόμη μία φορά «μαξιλαράκι» ασφαλείας δύο γκολ. Αλλά με τη φετινή τους εικόνα όλα είναι πιθανά.

Το 3-2 έγινε από τον Ζιγιέκ στο 62΄με τον Μαροκινό σούπερ σταρ να έχει τρελά κέφια και να κάνει ό,τι θέλει τους αντιπάλους τους. Αυτός ήταν που έβγαλε την ασίστ για το 3-3 που ήρθε από τον Ακτούρκογλου στο 71′ και έμελλε να μείνει ως το τέλος. Το σύνολο του Τεν Χαγκ βρισκόταν για αρκετή ώρα σε… αφασία. Ωστόσο, όταν βγήκε μπροστά είχε μερικές καλές στιγμές για να πάρει τη νίκη. Η πιο σημαντική απ’ όλες ήτα το δοκάρι του Φερνάντες στο 85′ που σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των Τούρκων.

Έτσι, το 3-3 έμεινε ως το τέλος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς και τους Τούρκους να φτάνουν τους πέντε.



















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ