Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαπέ: Δύο ομάδες της Premier League άναψαν «πράσινο» για την απόκτηση του!
Παρί Σεν Ζερμέν

Μπαπέ: Δύο ομάδες της Premier League άναψαν «πράσινο» για την απόκτηση του!

Ο Κίλιαν Μπαπέ είναι στο στόχαστρο δύο ομάδων της Premier League και... είναι δεδομένο πως θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του!

29.11.2023 | 16:19

Μπορεί να είμαστε ακόμα στα μέσα της σεζόν, όμως οι μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου τσεκάρουν ήδη μερικές περιπτώσεις για την… ενίσχυση του ρόστερ τους, ενόψει της νέας χρονιάς.

Φυσικά το όνομα που θα παίξει υπερβολικά και το επόμενο καλοκαίρι θα είναι αυτό του Κίλιαν Μπαπέ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης όμως… να μην δείχνει πλέον ιδιαίτερα ζεστή για την απόκτηση του, καθώς οι Μαδριλένοι έχουν κουραστεί από τους χειρισμούς του Γάλλου σταρ.

Σύμφωνα με Μέσα από την Αγγλία, δύο σύλλογοι της Premier League, έχουν ήδη κάνει το πλάνο τους για το αν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την απόκτηση του Μπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν! 

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Έρχεται ο νέος κανόνας στο ποδόσφαιρο που τα αλλάζει όλα από την επόμενη σεζόν!

Συγκεκριμένα, Άρσεναλ και Λίβερπουλ θεωρούν πως έχουν την δυνατότητα (οικονομική και αγωνιστική) για να πείσουν τον Γάλλο επιθετικό να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Premier League.

Η ομάδα του Κλοπ είναι εδώ και χρόνια στο… κυνήγι του Μπαπέ, ενώ η Άρσεναλ έχει μπει ξανά δυναμικά στις κορυφαίες της Ευρώπης, μετά την έλευση του Αρτέτα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Έρχεται ο νέος κανόνας στο ποδόσφαιρο που τα αλλάζει όλα από την επόμενη σεζόν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version