ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Aτσαλάκωτη» στο Λονδίνο η Λίβερπουλ – Ανατροπή και κορυφή οι «Κόκκινοι» (vid)

Η Λίβερπουλ ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση στο Σέλχαρστ Παρκ και απέδρασε με διπλό (2-1) από την Πάλας με γκολ του Έλιοτ στις καθυστερήσεις.

«Aτσαλάκωτη» στο Λονδίνο η Λίβερπουλ – Ανατροπή και κορυφή οι «Κόκκινοι» (vid)

Λίγο ήθελε η Κρίσταλ Πάλας να κάνει τη ζημιά στους «Κόκκινους» αλλά… Η κόκκινη κάρτα του Αγιού στο 75′ πλήγωσε τους «Αετούς».  Το προβάδισμα της Πάλας με τον Ματετά δεν ήταν αρκετό και η ομάδα του Κλοπ με ανατροπή έφυγε από το Σέλχαρστ Παρκ με σπουδαίας σημασίας νίκη! Σαλάχ και Έλιοτ οι πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους.

To ματς

Η 16η αγωνιστική της Premier League έφερε αντιμέτωπες στο Σέλχαρστ Παρκ τις Κρίσταλ Πάλας και Λίβερπουλ. Οι «Αετοί» του πολύπειρου Ρόι Χόντσον απέναντι στη φιλόδοξη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Το παγωμένο Λονδίνο φιλοξένησε μια αναμέτρηση, η οποία πριν τη σέντρα είχε ξεκάθαρο φαβορί τους «Κόκκινους» και αουτσάιντερ την Πάλας.

Στο χορτάρι όμως οι γηπεδούχοι έβγαλαν… νοκ άουτ τις αρχικές προβλέψεις. Στο πρώτο μέρος είδαμε μια Κρίσταλ Πάλας εξαιρετική. Οι Λονδρέζοι παρουσιάστηκαν πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι. Μπορεί η Λίβερπουλ να είχε την κατοχή της μπάλας όμως η ομάδα του Κλοπ δεν έβρισκε κανέναν ανοιχτό διάδρομο, αποτέλεσμα να μένει στα πρώτα 45 λεπτά χωρίς ίχνος ευκαιρίας. Αντίθετα, η Πάλας κυνήγησε τις κόντρα επιθέσεις και σε μία από αυτές λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Ο Άλισον και το δοκάρι στέρησαν από τον Λέρμα το γκολ στη φάση του ημιχρόνου, η οποία σημειώθηκε στο 27ο λεπτό. Τίποτα άλλο αξιοσημείωτο στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, εκεί όπου όλοι περίμεναν τους φιλοξενούμενους να μπουν πιο δυνατά, η Κρίσταλ Πάλας έκανε τον απόλυτο αιφνιδιασμό βάζοντας… φωτιά στο παιχνίδι. Στο 55′ ο Κουάνσα ανέτρεψε τον Ματετά εντός της μεγάλης περιοχής της Λίβερπουλ. Το VAR πέρασε τη φάση από τα… ραντάρ του, ο διαιτητής το συμβουλεύτηκε και στη συνέχεια έδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Ματετά ανέβαλε τη εκτέλεση και με ψυχραιμία έκανε το 1-0.

Η Λίβερπουλ δέχθηκε την… κρυάδα από το τέρμα της Πάλας όμως συνέχισε να βρίσκεται… υπνωτισμένη στο Σέλχαρστ Παρκ μένοντας σταθερά μακριά από τη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου της. Μια φάση ήρθε να αλλάξει όμως το φιλμ του αγώνα και να δώσει ώθηση στη Λίβερπουλ για την ανατροπή. Στο 75′ ο Αγιού αποβλήθηκε από το παιχνίδι με τον διαιτητή να του δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ένα λεπτό μετά την αποβολή οι «Κόκκινοι» βρήκαν τη λύση και την επαφή τους με τα αντίπαλα δίχτυα. Δράστης για την ομάδα του Κλοπ ποιος άλλος, ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος ήρθε σε επαφή με τη μπάλα από την πάσα του Τζόουνς και με σουτ – και τη βοήθεια της τύχης – έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια η Λίβερπουλ πήρε… μονοπώλιο την κυκλοφορία της μπάλας και με ψυχραιμία έψαξε την ανατροπή. Αυτή τελικά ήρθε στο 91ο λεπτό του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Έλιοτ. Οι «Κόκκινοι» γύρισαν ωραία τη μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής της Πάλας. Ο Έλιοτ έγινε κάτοχός της, έκανε την προσποίηση και στη συνέχεια ένα δυνατό σουτ το οποίο καρφώθηκε στη γωνία της αντίπαλης εστίας. Στις καθυστερήσεις η Πάλας είχε τη στιγμή της με τον Άντερσεν όμως και πάλι ο Άλισον με τρομερή επέμβαση γλίτωσε το γκολ. Τελικό αποτέλεσμα 1-2!

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ