ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λουίς Ενρίκε: «Στην Παρί όλα είναι πίεση»!
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
Τζέιμι Βάρντι: Ο ζωντανός θρύλος της Λέστερ «διψάει» για Premier League!
Η Τσέλσι αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τον Αμορίμ!
Μπαρτσελόνα: Έκανε αμάν για τον διάττοντα αστέρα της και τώρα θέλει να τον ξαποστείλει!
Στατιστικά που «βουλώνουν» στόματα – Κουμάντο στα ημιτελικά κάνει η Ρεάλ και ο Κριστιάνο (pic)
Λέστερ: Οι… Πρωταθλητές επέστρεψαν στην Premier League!
Αρτέτα, σου έκαναν την χάρη – Νέο συμβόλαιο στο «μυαλό» της Άρσεναλ!
Τους πόρωσε ο Αντσελότι – Η ατάκα… φωτιά πριν την «μάχη» με την Μπάγερν!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Η νέα εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση! (pic)
Μπάγερν: Ηχηρή απουσία ενόψει Ρεάλ – Θα κάνει πάρτι ο… Βινίσιους!
Η Λίβερπουλ θέλει το «μυαλό» της Ίντερ!
Ρούντιγκερ: «Τα.. έκανα πάνω μου μέχρι τα 15! Όλα τα έριχνα στο κρεβάτι»
Εντολή της Γιουνάιτεντ – «Μόνο αυτοί οι τρεις ΔΕΝ είναι προς πώληση»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (15/12)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (15/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00): Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε 1-1 απέναντι στη Γουλβς, στο «Μολινό», σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι. Προηγήθηκε, μάλιστα, στο 14’, με τον Τόφολο, από τη σέντρα του Γουίλιαμς, αλλά ισοφαρίστηκε σχετικά γρήγορα, στο 32’, με το πλασέ του Κούνια. Δεν έκανε ιδιαίτερα καλό παιχνίδι, όμως, το θετικό είναι ότι πήρε κάτι από αυτό. Είχε προηγηθεί το βαρύ 5-0 από τη Φούλαμ που ήταν η 4η διαδοχική ήττα της. Κάπως έτσι, αυξάνονται και οι φήμες περί θέμα προπονητή. Για την ώρα, συνεχίζει κανονικά στη θέση του ο Στιβ Κούπερ. Τελευταία νίκη και μοναδική σε 12 αναμετρήσεις είναι το 2-0 επί της Άστον Βίλα, στις 5/11. Με τη συγκομιδή της σε αυτό το διάστημα, έχει υποχωρήσει αρκετά, όμως, για την ώρα την… γλιτώνει με το πόσο «χαμηλά» είναι ομάδες όπως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (8), η Μπέρνλι (8), η Λούτον (9). Όπως και να ‘χει, θέλει επειγόντως βαθμούς, θέλει επειγόντως νίκες να πάρει λίγο τα πάνω της και να απομακρυνθεί κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δίνονται εκτός για το Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ ο Οριέ (δεξί μπακ) και ο Αβονιγί (επιθετικός), αμφίβολος ο Μουρίγιο (κεντρικός αμυντικός), ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 78’ του αγώνα με τη Γουλβς.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00): Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο. Ήταν σαρωτική απέναντι στη Νιούκαστλ (4-1) και δεν την άφησε στιγμή να πιστέψει ότι μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Πολύ πειστική εμφάνιση, «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο με Ουντότζι (26’) και Ριτσάρλισον (38’), ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε και στο 60’ για το 3-0. Ο Σον με πέναλτι στο 85’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου (4-0) στην αναμέτρηση, προτού μειώσει ο Ζοέλιντον (91’) στο φινάλε. Ήταν η πρώτη νίκη της Τότεναμ μετά το 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας στις 27 Οκτωβρίου. Σε αυτό το διάστημα, πήρε μόλις 1 βαθμό και αυτόν στο 3-3 με τη Σίτι στο Μάντσεστερ. Νέο πρόβλημα προέκυψε στην ομάδα του Ποστέκογλου, χτύπησε (στην προπόνηση) ο Λο Σέλσο (μέσος) και θα λείψει σίγουρα από το σημερινό παιχνίδι. Δεν είναι κάτι σοβαρό, πάντως. Οι άλλες απουσίες της Τότεναμ είναι οι Πέρισιτς (εξτρέμ), Σόλομον (εξτρέμ), Μάντισον (μεσοεπιθετικός), Μπεντακούρ (μέσος), Φαν ντε Φεν (κεντρικός αμυντικός), Γουάιτμαν (τερματοφύλακας), Φίλιπς (κεντρικός αμυντικός). Επιστρέφει ο Ντάιερ, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Η εκτίμηση του αγώνα

Ολυμπιακός – Βαλένθια (21:15): Ιστορικές στιγμές ζουν αυτή την εβδομάδα στον Ολυμπιακό, καθώς για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν, η ομάδα προπονήθηκε τρεις
συνεχόμενες ημέρες χωρίς την παραμικρή απουσία. Σε σχέση με το παιχνίδι της Δευτέρας με την Καρδίτσα, απέναντι στην Βαλένθια επιστρέφουν οι Παπανικολάου, Πίτερς, ντεμπούτο στο παρκέ (σ.σ. στην δωδεκάδα έκανε κόντρα στην Μπάγερν) θα κάνει ο Πετρούσεφ, ενώ θα αγωνιστεί και ο Γουίλιαμς-Γκος. Μοναδικός απών θα είναι ο Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο της Euroleague. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους», καθώς θέλουν να φτάσουν το ρεκόρ τους στο 8-6, πριν τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Βίρτους Μπολόνια, Βιλερμπάν και Άλμπα Βερολίνου. Όπλο τους θα είναι η άμυνα που επιτρέπει μόλις 75,8 πόντους μέσο όρο στην διοργάνωση, την ώρα που στην επίθεση εντός έδρας, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, σκοράρουν 80 ανά παιχνίδι. Η λογική λέει πως επειδή υπερτερεί σε δύναμη και ταλέντο σε όλες τις θέσεις, έχει την δυνατότητα να πετύχει ελαφρώς περισσότερους απόψε. Αρκεί να είναι στοιχειωδώς εύστοχοι στα τρίποντα.

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

Ολυμπιακός – Βαλένθια (21:15): Την προηγούμενη εβδομάδα άφησε για τα καλά πίσω το πολύ κακό διάστημα των πέντε συνεχόμενων ηττών στην Euroleague. Στην διπλή αγωνιστική, επικράτησε δύσκολα εντός έδρας του Ερυθρού Αστέρα και εύκολα της Βιλερμπάν εκτός. Το ρεκόρ της πλέον είναι 7-6 και όσο συνεχίζει να είναι στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, παραμένει επικίνδυνη. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην διοργάνωση, καθώς επιτρέπει 75,5 πόντους μέσο όρο, όμως μακριά από το κοινό της έχει αδυναμίες. Συγκεκριμένα, έχει μόλις δύο νίκες σε έξι αγώνες και στις δύο από τις τέσσερις ήττες της, δέχθηκε περισσότερους από 82 πόντους. Αγωνιστικά, εκτός έμεινε ο σημαντικός γκαρντ Τζάρεντ Χάρπερ. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Λόπεζ Αροστέγκι, ενώ έτοιμος ιατρικά είναι ο Χέρμανσον, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στην Ευρωλίγκα. Θα στηριχθεί σίγουρα στην άμυνά της, αλλά απέναντι στον πλήρη Ολυμπιακό, δύσκολα θα έχει τόσο καλές επιδόσεις στα μετόπισθεν. Κυρίως γιατί δεν έχει τις λύσεις για να αντιμετωπίσει στην φροντ λάιν τους Φαλ, Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ