ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Βίκτορ Γιόκερες: Η φετινή «μηχανή» της Σπόρτινγκ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για άλλη μια φορά πέτυχε... διάνα! Οι Πορτογάλοι έβαλαν τα γυαλιά στο Νησί αρπάζοντας τον χαρισματικό Βίκτορ Γιόκερες.

Βίκτορ Γιόκερες: Η φετινή «μηχανή» της Σπόρτινγκ

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη η παρουσία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο ρετιρέ της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα από τη Λισαβόνα τα τελευταία χρόνια όντας στα ασφαλή χέρια του Ρούμπεν Αμορίν αποπνέει υγεία. Έχει αφήσει πίσω της τα… σκοτεινά σημεία του πρόσφατου παρελθόντος και προχωρά ακάθεκτη στην εδραίωση της στη κορυφή της Πορτογαλίας. Κορυφή σε όλους τους τομείς.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Και στο αγωνιστικό αλλά και στο οργανωτικό! Πόρτο και Μπενφίκα πριν από πολλά χρόνια πρώτες έδειξαν τον δρόμο στους υπόλοιπους Ίβηρες. Στο πως πρέπει να κινούνται μεταγραφικά, σε ποιες αγορές να στοχεύουν και πως να παίζουν ενεργό ρόλο στο μεταγραφικό παζάρι της Ευρώπης. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τη φετινή σεζόν έχει δημιουργήσει ένα σύνολο γεμάτο ταλαντούχα πρόσωπα. Γεμάτο ποδοσφαιριστές που τα επόμενα χρόνια μοιάζει βέβαιο πως θα βρίσκονται στους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης.

Διάβασε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Πέρεθ και Αντσελότι ρισκάρουν επικίνδυνα στο θέμα στόπερ

Από την Κόβεντρι στην Σπόρτινγκ

Ήδη φθάνοντας σχεδόν στα μισά της φετινής σεζόν, δεν είναι λίγοι οι παίκτες των Πορτογάλων που βρίσκονται σε μεταγραφικά σενάρια. Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα είναι ο Βίκτορ Γιόκερες. Όσοι παρακολουθούσαν την ChampionShip και την πορεία της Κόβεντρι θα τον ήξεραν ήδη καλά. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φρόντισε να κάνει γνωστό τον Σουηδό επιθετικό σε όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο.

Βίκτορ Γιόκερες, το μέλλον είναι όλο δικό του

Τίποτα όμως δεν θα είχε γίνει αν ο ίδιος ο 25χρονος φορ δεν συνέχιζε να δουλεύει σκληρά για να εξελίξει το ταλέντο του. Ο ταλαντούχος επιθετικός το καλοκαίρι άφησε το Νησί και την Κόβεντρι και μεταπήδησε στην Ιβηρική. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψε σκληρά, προπονήθηκε εντατικά και σήμερα απολαμβάνει – όπως απολαμβάνει και η Σπόρτινγκ – τους καρπούς της πετυχημένης του πορείας.

Με 17 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις αναμφίβολα είναι ο άνθρωπος που οδηγεί την πορτογαλική ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Ένας φορ που κάνει τα πάντα στο κουτί αλλά και μακριά από αυτό. Άριστος στην υποδοχή της μπάλας, εξαιρετικός χειριστής. Πειστικός στο ένας εναντίον ενός. Αλλά το κυριότερο όλων, ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα με κάθε τρόπο. Τα τελειώματα του είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Η αλήθεια είναι πως έχει τη τύχη να τροφοδοτείται από άκρως ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Αλλά αν ο ίδιος δεν έβαζε σωστά το κορμί του, αν δεν είχε την εκτελεστική δεινότητα τίποτα δεν θα ήταν όπως τώρα. Δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση.

Η χρηματιστηριακή αξία του Σουηδού επιθετικού κάθε εβδομάδα ανεβαίνει όλο και περισσότερο. Η Σπόρτινγκ ξέροντας πρώτη που μπορεί να φθάσει ο Σουηδός έχει κάνει τα… κουμάντα της. Η ρήτρα αποδέσμευσης του 25χρονου αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ! Ένα νούμερο που οι Πορτογάλοι ξέρουν πως μια μέρα θα καρπωθούν από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ήδη η Τσέλσι είναι η πρώτη που έχει κάνει μια διερευνητική επαφή. Και έρχονται πολλές περισσότερες! Το μέλλον του ανήκει!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ