ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming.

ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Στο Πριγκιπάτο βρίσκει τον Παναθηναϊκό η διαβολοβδομάδα της Euroleague. Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μονακό για την 15η αγωνιστική της διοργάνωσης (20:00).

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο Παναθηναϊκός μετά και το πολύτιμο διπλό στην έδρα της Βιλερμπάν. Οι «πράσινοι» άλωσαν την LDLC Arena της Λυών, πανηγυρίζοντας την 7η νίκη τους στην εφετινή Euroleague. Στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-7 η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, που καλείται να σταθεί όρθια στο Πριγκιπάτο και στην αναμέτρηση με την παρέα του Μάικ Τζέιμς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» δεν υπολογίζουν μόνο τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος χρειάζεται ακόμη μερικές εβδομάδες, για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, το τελευταίο διάστημα, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν. «Είναι ώρα να κερδίσουμε και δύσκολα ματς εκτός έδρας. Μέχρι τώρα έχουμε δύο νίκες εκτός έδρας απέναντι στην Άλμπα και τη Βιλερμπάν, που-με όλο το σεβασμό σε αυτές-δεν είναι σε καλή βαθμολογική θέση. Τώρα έχουμε δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια αρχίζοντας από τη Μονακό. Για να τις κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η Μονακό έχει παίκτες ικανούς στο σκοράρισμα, όπως ο Τζέιμς, ο Οκόμπο, ο Κέμπα και ο Ντιάλο, αλλά έχουμε κι εμείς καλό ρόστερ. Είναι σημαντικό να είμαστε σκληροί, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση να παίξουμε χωρίς λάθη», τόνισε ο Τούρκος τεχνικός.

Πάμε και στη Μονακό που προέρχεται από back to back ήττες στην εφετινή Euroleague. Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Βελιγράδι, ήρθε η ήττα στην Πόλη από τη Φενέρμπαχτσε για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, που αναζητά την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών. Κάπως έτσι και μετά από 14 αγωνιστικές, οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στην 6η θέση με ρεκόρ 8-6. Εκτός το τελευταίο διάστημα για τους Μονεγάσκους είναι ο Τζόρνταν Λόιντ και η συμμετοχή του απέναντι στους «πράσινους» είναι αμφίβολη. «Ο Παναθηναϊκός παίζει όλο και καλύτερα, αφού είχε αρχίσει τη χρονιά με τραυματισμούς. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κι ελπίζω να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Μάικ Τζέιμς για την αποψινή μάχη με το «τριφύλλι».

ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ