ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γουέστ Χαμ ξεπουλάει και χαράζει νέα εποχή
Η πιθανή ενδεκάδα της «Βασίλισσας» στον… τελικό κόντρα στην Μπάγερν (pic)
Μπάγερν Μονάχου: Αν φύγει ο Ντέιβις θα αποκτήσει ίδιον και καλύτερο
O Κάραχερ ταπείνωσε τον Κασεμίρο: «Δεν έχει θέση στο κορυφαίο επίπεδο»
Ο Μάρκο Ρόις… δημιουργεί την ενδεκάδα που μαζί της θα σήκωνε το Champions League
O «καυτός» Γιόκερες θέλει να επιστρέψει στο Νησί για μία μονάχα ομάδα
«Κλειδωμένο» το μυαλό του Μπαπέ – Ο στόχος με την Παρί και το νούμερο στη φανέλα της Ρεάλ
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε αστέρες που δεν πωλούνται ούτε με 200 εκατ. ευρώ έκαστος
Τεν Χαγκ: «Είμαι ο κατάλληλος για να εγγυηθώ το μέλλον της Γιουνάιτεντ»
H Μίλαν αδειάζει τα ταμεία της και γράφει – μεταγραφική – ιστορία
Επικές δικαιολογίες από Τεν Χαγκ μετά την «τεσσάρα» από την Πάλας!
Βράδυ κανονικός… εφιάλτης για τον Κασεμίρο!
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!
Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας γελοιοποιεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-0 και όσο… γράψει! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (22/12)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (22/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00): Η Άστον Βίλα πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπρέντφορντ, με ανατροπή στο τέλος, σε ένα ματς με ένταση και πολλά νεύρα προς το τέλος. Ζορίστηκε αρκετά, αλλά βρήκε τον τρόπο. Δέχτηκε το γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ισοφάρισε στο 77’ με την κοντινή κεφαλιά του Μορένο και το γύρισε στο 85’ με ωραία κεφαλιά του Γουότκινς. Στην ένταση που υπήρξε στο τέλος, αποβλήθηκε ο (χαφ) Καμαρά και θα λείψει σίγουρα από το Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Κάπως έτσι, πήρε την 3η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις». Παραμένει στην 3η θέση με 38 βαθμούς, όσους έχει και η Λίβερπουλ και -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και γίνεται αντιληπτό πως ζει ιστορικές στιγμές. Πέρα από τον Καμαρά που προαναφέραμε, εκτός δίνονται και οι Μινγκς (κεντρικός αμυντικός), Μπουεντία (μεσοεπιθετικός), Τραορέ (εξτρέμ), Όλσεν (τερματοφύλακας). Εξέτισαν και επιστρέφουν Ντάγκλας Λουίζ και Ντιν.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00): Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχασε 2-0 από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σε ματς που επέλεξε να αμυνθεί μαζικά. Τα κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, όμως, στο δεύτερο «λύγισε» και δέχτηκε τα δύο γκολ στο 54’ και στο 61’. Μπροστά, πάντως, δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Θυμίζουμε, είχε προηγηθεί η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0 επί της Μπρέντφορντ. Αυτό είναι και το μοναδικό ματς ως τώρα που έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό. Προφανώς και παραμένει χαμηλά, ουραγός είναι ακόμη, με 8 βαθμούς (2-2-13) και διαθέτει με διαφορά τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Για την ακρίβεια, έχει δεχτεί 43 τέρματα σε 17 αγώνες. Για το ζόρικο παιχνίδι στο «Βίλα Παρκ», εκτός δίνονται οι Μπάσαμ (κεντρικός αμυντικός), Ίγκαν (κεντρικός αμυντικός), Ντέιβις (μέσος), αμφίβολος ο Μπρούστερ (επιθετικός), προς επιστροφή ο Νόρινγκτον-Ντέιβις (δεξί μπακ). Εξέτισε και γυρίζει ο Ρόμπινσον.

Η εκτίμηση του αγώνα

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός (20:45): Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Βιλερμπάν, που έχασε με 23 πόντους διαφορά στο Μιλάνο την Τετάρτη και έφτασε τις επτά συνεχόμενες ήττες. Το ρεκόρ της είναι στο 2-13 και ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος την σεζόν που μπήκε στο νεόκτιστο υπερσύγχρονο γήπεδό της, είναι να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Απόψε, απέναντι στον Ολυμπιακό, θα ψάξει την πρώτη της νίκη φέτος μπροστά στο κοινό της. Έχει επτά αποτυχημένες προσπάθειες σε ισάριθμα παιχνίδια, γεγονός πρωτόγνωρο για την διοργάνωση στη νέα της μορφή. Πολλα προβλήματα απουσιών, πλην του αμφίβολου για απόψε, Νάντο Ντε Κολό, δεν υπάρχουν, όμως είναι φανερό πως αγωνιστικά δεν λειτουργεί σωστά και αρκετοί παίκτες-κλειδιά, κάνουν μέτρια προς κακή σεζόν. Στατιστικά, πετυχαίνει 78,9 πόντους μέσο όρο και δέχεται δέκα περισσότερους. Το παράδοξο, είναι ότι στα παιχνίδια που έχει δώσει στην Λυών, σκοράρει λιγότερο (75,4π. μ.ό.), αλλά και δέχεται 85,4 πόντους ανά παιχνίδι. Κάπου θα αντιδράσει, αλλά απόψε είναι λογικό αουτσάιντερ, σε ματς που λόγω και της επιθετικής δυστοκίας των φιλοξενούμενων, δύσκολα θα έχει πολύ υψηλό συνολικό σκορ.

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός (20:45): Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ευρωπαϊκής του σεζόν, καθώς μετά την «σκληρή» ήττα από την Βίρτους στην Μπολόνια, τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Έχει υποχωρήσει σε ρεκόρ 7-8 και στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου, σήμερα στην Γαλλία και την επόμενη εβδομάδα με την έτερη ουραγό της Ευρωλίγκας, Άλμπα, το 2/2 στις νίκες είναι… υποχρεωτικό. Αν παίξει για μεγαλύτερο διάστημα όπως στο πρώτο ημίχρονο την Τρίτη στην Ιταλία, θα επιστρέψει έστω και δύσκολα στις νίκες κόντρα στην Βιλερμπάν, όμως με τα προβλήματα που έχει από την αρχή της σεζόν σε δομή, τραυματισμούς και ανετοιμότητα παικτών, δεν είναι εύκολο. Έστω και αν επηρεάστηκε πνευματικά από τις δυο συνεχόμενες ήττες, βάσει ταλέντου και λύσεων στο ρόστερ μπορεί να φτάσει σήμερα στον στόχο. Μοναδικός απών είναι ο Μήτρου-Λονγκ ο οποίος δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής. Η άμυνά του που δέχεται μόλις 74,5 πόντους μέσο όρο μπορεί να κρατήσει σε αυτά τα επίπεδα την γηπεδούχο, όμως ζητούμενο είναι αυτή τη φορά να ξεπεράσει ο ίδιος τον επιθετικό μέσο όρο του (75,8π.).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ