Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άνετα Χριστούγεννα θα κάνει η Ίντερ που έπαιξε και για τον Λαουτάρο (vid)
Serie A

Άνετα Χριστούγεννα θα κάνει η Ίντερ που έπαιξε και για τον Λαουτάρο (vid)

Δίχως να φανεί και τόσο η απουσία του Λαουτάρο Μαρτίνες, η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Λέτσε στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

23.12.2023 | 21:00

Χωρίς τον πρώτου σκόρερ της και του πρωταθλήματος, Λαουτάρο Μαρτίνες (15 γκολ), λόγω μυϊκού τραυματισμού, η Ίντερ πέτυχε μία «επαγγελματική» νίκη επί της Λέτσε με 2-0 και διατηρήθηκε στο +4 από τη δεύτερη Γιουβέντους, η οποία νωρίτερα είχε περάσει δύσκολα το εμπόδιο της Φροζινόνε (2-1) εκτός έδρας.

Η σημερινή ήταν η 10η σερί νίκη των «νερατζούρι» επί της Λέτσε η οποία τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαντά στο 84΄ στο πρωτάθλημα η 4η συνεχόμενη στη Serie A, με το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι να διατηρεί το αήττητο για 11ο σερί ματς (9-2-0).

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Βρήκε νέο σκόρερ η Ίντερ

Στο 43ο λεπτό του αγώνα στο Μιλάνο η Ίντερ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να βρίσκει τον Γιαν Μπίσεκ ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους οι γηπεδούχου ζήτησαν πέναλτι για χέρι στην περιοχή, αλλά το VAR είχε αντίθετη άποψη.

Η σεμνή τελετή τελείωσε στο 78′ όταν και ο Νικολό Μπαρέλα από κοντά έκανε το 2-0. Όλα τα λεφτά το τακουνάκι του Αρναούτοβιτς που χώρισε στα δυο την άμυνα της Λέτσε. Στη συνέχεια πρωταγωνιστής ήταν ο Φαλκόνε ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version