ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Μεγάλη αλλαγή στο προπονητικό επιτελείο της Ντόρτμουντ!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε δυο μεγάλες μεταβολές στο τεχνικό τιμ της επενδύοντας σε πρώην ποδοσφαιριστές της.

Μεγάλη αλλαγή στο προπονητικό επιτελείο της Ντόρτμουντ!

Η Ντόρτμουντ κάνει αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο πριν από την έναρξη του 2024. Αυτές έχουν να κάνουν με δυο άλλοτε ποδοσφαιριστές της. Ο ένας είναι ο Νούρι Σαχίν ο οποίος στα 35 του ήταν μέχρι πρότινος επικεφαλής ποδοσφαίρου στην Αντάλιασπορ. Ο άλλος είναι ο 34χρονος Σβεν Μπέντερ, μέχρι σήμερα βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας U17 της Γερμανίας. Αμφότεροι θα αναλάβουν καθήκοντα επίσημα από την 1η Ιανουαρίου και θα ενσωματωθούν στο τεχνικό επιτελείο του Έντιν Τέρζιτς με συμβόλαιο ως το 2025. Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, ο 63χρονος Αρμίν Ρόιτερσαν, αποχωρεί κατόπιν δικής του επιθυμίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Σαχίν (274 αγώνες/26 γκολ για την Ντόρτμουντ) και ο Μπέντερ (224 αγώνες/4 γκολ) πέρασαν μεγάλο μέρος της καριέρας τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έγιναν πρωταθλητές Γερμανίας μαζί το 2011 και πανηγύρισαν τη νίκη στο Κύπελλο Γερμανίας ως συμπαίκτες. το 2017. Να αναφέρουμε πως ο Μπέντερ δεν έχει ακόμα κρεμάσει επίσημα τα παπούτσια του όντας στο ρόστερ του Βρανδεμβούργου.

Οι δηλώσεις των νέων βοηθών προπονητή της Ντόρτμουντ

«Ήταν ξεκάθαρη επιθυμία μου να έχω τον Νούρι και τον Σβεν ως βοηθούς μου. Έχουμε προσπαθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν να κάνουμε αυτή την επιθυμία πραγματικότητα. Τώρα υπήρχε η ευκαιρία – και την εφαρμόσαμε. Αμφότεροι θα μας εμπλουτίσουν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους και ταυτόχρονα μπορούν να αναπτυχθούν μαζί μας ως πολύ νέοι προπονητές. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος για την ευκαιρία να έχω και τους δύο στο πλευρό μου» τονίζει ο προπονητής Έντιν Τέρζιτς.

Ο Nούρι Σαχίν δήλωσε: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση να φύγω από τη θέση του επικεφαλής ποδοσφαίρου στην Αντάλιασπορ μετά από περισσότερα από δύο χρόνια, καθώς έχουμε φτιάξει κάτι ιδιαίτερο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους μέσα από την καρδιά μου, ειδικά τους παίκτες μου. Ήταν μια απίστευτα έντονη, εκπαιδευτική και συναισθηματική στιγμή. Εύχομαι στον σύλλογο ό,τι καλύτερο και είμαι πεπεισμένος ότι η ιστορία επιτυχίας μπορεί να συνεχιστεί. Αν το BVB ρωτήσει, δεν μπορώ να πω όχι . Ως προπονητικό τιμ, θα προσπαθήσουμε μαζί να επαναφέρουμε την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Νιώθω πολύ ωραία που επιστρέφω σπίτι!»

«Είμαι σε επαφή με τον Έντιν Τέρζιτς εδώ και αρκετό καιρό και ξέρω τι τον κάνει να ξεχωρίζει ως προπονητής. Όταν με ρώτησαν αν μπορούσα να φανταστώ να γίνω βοηθός προπονητή της Ντόρτμουντ, το σκέφτηκα και τελικά αποφάσισα ότι έπρεπε οπωσδήποτε να το κάνω. Ευχαριστώ τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η ομοσπονδία με επανέφερε στο ποδόσφαιρο πριν από δύο χρόνια, με μύησε στη δουλειά του προπονητή, μου έδωσε ευκαιρίες πρώτης κατηγορίας εξέλιξης και τώρα εκπλήρωσε την επιθυμία μου να επιστρέψω στο Ντόρτμουντ παρά το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17», τονίζει ο Σβεν Μπέντερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ