ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Ο Άγιαξ βγήκε για… κυνήγι: Κλείνει ταλεντάρα που θέλει η μισή Ευρώπη!

Ο Άγιαξ έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη Γερμανία!

Ο Άγιαξ βγήκε για… κυνήγι: Κλείνει ταλεντάρα που θέλει η μισή Ευρώπη!

Ο Άγιαξ είναι γνωστό ότι έχει πάντα ανοιχτά τα… ραντάρ για του για νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πόσο δε όταν εκείνοι είναι νεαροί σε ηλικία. Ένας από τους τελευταίους που φαίνεται να απασχολούν τους ανθρώπους της ολλανδικής ομάδας. Ναι μεν η πορεία της φέτος δεν είναι τόσο καλή στο πρωτάθλημα ή στην Ευρώπη. Όμως, ήδη γίνονται πλάνα και κινήσεις για το μέλλον.

🎄Πρωτοχρονιάτικο δώρο από τη Betsson! Ποντάρισμα με 5 💵 για στοίχημα, 50 🍒και 5 μάρκες χρυσές ΔΩΡΕΑΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!🎁

Ο λόγος για τον Γουίνσλεϊ Μποτέλι. Ο νεαρός επιθετικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Γερμανία. Ο 17χρονος στράικερ φοράει τη φανέλα της Γκλάντμπαχ και κάνει πράγματα και θαύματα με τα «πουλάρια» όταν του δίνεται η ευκαιρία. Γι’ αυτό τον λόγο και η Γιουβέντους τον παρακολουθεί στενά και τον έχει από πολύ κοντά.

Ο Άγιαξ δεν θέλει να χάσει αυτή την ευκαιρία. Ήδη έχει στείλει ανθρώπους του να τον δουν από κοντά, ώστε να έχουν μία πρώτης τάξεως εικόνα και άποψη για εκείνον και τις ικανότητές του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι Ολλανδοί να ξεκινήσουν επαφές τόσο με τον παίκτη όσο και με τη Γκλάντμπαχ, ώστε αν και εφόσον όλα πάνε καλά, να τον ντύσουν στα χρώματά τους το προσεχές καλοκαίρι!

Κάτι που για να συμβεί απαιτεί σίγουρα χρόνο, ενώ δεν θα είναι απλό. Ούτε και εύκολο φυσικά! Ο Άγιαξ μπορεί να περιμένει, αλλά αυτό δεν το... θέλει!

Ο Άγιαξ μπορεί να περιμένει, αλλά αυτό δεν το… θέλει!

Το όνομα του Άγιαξ τόσο στην Ολλανδία, όσο και γενικότερα στην Ευρώπη δεν είναι απλά μεγάλο. Αλλά τεράστιο. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν αποδείξει πολλάκις ότι όποιος ποδοσφαιριστής τους εμπιστεύεται η πορεία της καριέρας του έχει ανοδική πορεία.

Και αυτό είναι κάτι που αρέσει αρκετά στον Γουίνσλεϊ Μποτέλι. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα είναι άλλο. Το συμβόλαιό του με τη Γκλάντμπαχ που λήγει στα μέσα του 2025. Και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Άγιαξ που τον θέλει στο ρόστερ του όσο πιο άμεσα γίνεται!

🎄Πρωτοχρονιάτικο δώρο από τη Betsson! Ποντάρισμα με 5 💵 για στοίχημα, 50 🍒και 5 μάρκες χρυσές ΔΩΡΕΑΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!🎁

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ