ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (30/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (30/12).

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (30/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (19:30): Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην τεράστια εκτός έδρας νίκη της με 3-1. Όχι μόνο στη φετινή σεζόν, αλλά ένα από τα καλύτερα μετά την επιστροφή της στην Premier League. Στο δεύτερο παιχνίδι του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, έκανε μεγάλο ματς και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουντ πήρε τεράστια νίκη. Ο πρώην φορ της Νιούκαστλ «εκτέλεσε» την πρώην ομάδα του με τρία γκολ: Στο 45+1’ ισοφάρισε με πλασέ σε κενή εστία, στο 53’ έκανε απίθανη ενέργεια και σουτ για το 2-1 και στο 60’ πέρασε και τον Ντουμπράβκα για το 3-1! Ένας παίκτης που είναι καλός κυρίως στο ψηλό παιχνίδι, έδειξε ότι έχει κι άλλα καλά στοιχεία. Αν δεν είχε δεχτεί και το γκολ με την Μπόρνμουθ στο 94’ (3-2), όλα θα ήταν πολύ καλύτερα. Δείχνει γενικά καλύτερα στοιχεία στα δύο ματς με τον Πορτογάλο στον πάγκο, το θέμα είναι να δείξει μία συνέχεια, μία συνέπεια και να παίξει λίγη μπαλίτσα, όχι μόνο να κλείνεται πίσω. Άλλωστε, από θέμα ρόστερ, έχει πολύ καλό υλικό. Παραμένουν εκτός και για το Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Αβονιγί (επιθετικός), Φελίπε (κεντρικός αμυντικός), Οριέ (δεξί μπακ), τιμωρημένος ο Σανγκαρέ (μέσος).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (19:30): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μία τεράστια νίκη. Δεν είναι ότι κέρδισε την (ανεβασμένη και εξαιρετική) Άστον Βίλα με 3-2, είναι ο τρόπος που το έκανε. Βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά στο ημίχρονο, με τον Ονάνα να δέχεται το πρώτο γκολ, στο 21’, βλέποντας την μπάλα, μετά το φάουλ του ΜακΚιν, να καταλήγει στα δίχτυα χωρίς να μπει κανείς στην πορεία της. Τα δύο γκολ του Γκαρνάτσο (59’, 71’) και το πρώτο του Χόιλουντ (στο 82’) στην Premier League, έκαναν τη διαφορά. Πάντως, δεν έκανε κάποιο μεγάλο παιχνίδι η Γιουνάιτεντ, απλώς τις βγήκαν οι (περισσότερες) φάσεις που έφτιαξε. Την χρειαζόταν πολύ αυτήν τη νίκη, κυρίως για την ψυχολογία της, μιας και είχαν προηγηθεί πέντε αγώνες με μόλις έναν βαθμό (τέσσερις στην Premier League, ένας στο Champions League). Βέβαια, θα χρειαστεί ακόμη πολλές τέτοιες νίκες αν θέλει να ελπίζει για την… 5άδα. Παραμένουν πολλά τα προβλήματα. Εκτός είναι και πάλι οι Μαρτίνες (κεντρικός αμυντικός), Μαγκουάιρ (κεντρικός αμυντικός), Σο (αριστερό μπακ), Άμραμπατ (μέσος), Κασεμίρο (μέσος), Μάουντ (μεσοεπιθετικός), Λίντελοφ (κεντρικός αμυντικός) Μαλάσια (αριστερό μπακ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ (21:45): Μπορεί η Γιουβέντους να φαίνεται η μόνη η οποία μπορεί να διεκδικήσει το σκουντέτο από την Ίντερ, ωστόσο, ουδείς, με πρώτο από όλους τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν θέλουν να βάζουν ψηλά τον πήχη. «Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τη Ρόμα, με το οποίο κλείνει η χρονιά. Δεν είμαστε ακόμη ούτε στα μισά του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά, πρέπει να κρατάμε τα πόδια μας στο έδαφος» ήταν το μήνυμα του Ιταλού τεχνικού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Την προηγούμενη εβδομάδα, οι «μπιανκονέρι» πέρασαν διά πυρός και σιδήρου από την έδρα της Φροζινόνε, με τον Βλάχοβιτς να πετυχαίνει το γκολ της νίκης 1-2 στο 81’. Μικρό ερωτηματικό για τη συμμετοχή του Κιέζα (μεσοεπιθετικός). Δεδομένα εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού οι Άλεξ Σάντρο (στόπερ/μπακ), Ντε Σίλιο (μπακ) και Κεν (επιθετικός), συν τους Πογκμπά (μέσος) λόγω ντόπινγκ και Φατζόλι (μέσος) λόγω παράνομου στοιχηματισμού. Επίσης, είναι τιμωρημένος ο Καμπιάζο (μπακ). Αξίζει να γίνει αναφορά στην παράδοση, με τη Γιουβέντους να έχει δέκα νίκες στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια ως γηπεδούχος.

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ (21:45): Με απέραντο σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα και τον προπονητή της, ταξίδεψε στο Τορίνο η αποστολή της Ρόμα. «Η Γιουβέντους είναι η Γιουβέντους. Ο Αλέγκρι είναι ο Αλέγκρι. Διεκδικούν το πρωτάθλημα με την Ίντερ» ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Ζοσέ Μουρίνιο, που είδε την ομάδα του να επιστρέφει στις επιτυχίες την προηγούμενη εβδομάδα. Το ντέρμπι με τη Νάπολι καθορίστηκε σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι η αντίπαλός των «τζιαλορόσι» έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 66’. Οι Ρωμαίοι το εκμεταλλεύτηκαν και με τα τέρματα των Πελεγκρίνι (76’) και Λουκάκου (96’) έφτασαν στη σημαντική νίκη με 2-0. Στα ευχάριστα, η επιστροφή του Πάουλο Ντιμπάλα (επιθετικός), που αποθεραπεύτηκε, αλλά, τραυματίες παραμένουν οι Σμόλινγκ (αμυντικός), Έιμπραχαμ (φορ), Κουμπούλα (αμυντικός). Από εκεί και πέρα, κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι ο Μπονούτσι, ο οποίος ανήκει στην Ουνιόν Βερολίνου και θέλει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Όμως, λόγω του παρελθόντος, καθώς έκανε καριέρα στη Γιουβέντους, οι οπαδοί των πρωτευουσιάνων έχουν «ανάψει κόκκινο».

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ