ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ πλησίασε την… οικογένεια του αμυντικού που θέλει!

Η Άρσεναλ θέλει να βελτιώσει την αμυντική της γραμμή και έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια του παίκτη που θέλει.

Η Άρσεναλ πλησίασε την… οικογένεια του αμυντικού που θέλει!

Η Άρσεναλ βρίσκεται τέταρτη στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League μετά την ήττα τους 2-1 από τη Φούλαμ την Κυριακή, μια ήττα που επεκτείνει το σερί σε τρεις αγώνες χωρίς νίκη. Η έλλειψη αποτελεσματικότητας στην επίθεση ήταν σοβαρό πρόβλημα για την Arsenal στο Κράβεν Κότατζ, ενώ και τα δύο γκολ που δέχτηκαν προήλθαν από αμυντικά λάθη. Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας, Μικέλ Αρτέτα, υπονόησε στο «talkSPORT» ότι ήταν ικανοποιημένος με το τρέχον ρόστερ της ομάδας, αν και σίγουρα παρακολουθεί πιθανούς στόχους, χωρίς να αποκλείει να κινηθεί για κάποιον παίκτη εάν τα οικονομικά του συλλόγου το επιτρέπουν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Εν μέσω ανησυχιών για τα όρια του Financial Fair Play, η Άρσεναλ ολοκλήρωσε τον δανεισμό του τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ, Ντέιβιντ Ράγια, με οψιόν αγοράς, το καλοκαίρι, αντί να τον αγοράσει. Ωστόσο, αν υπάρξει διαθέσιμος χώρος για δαπάνες λόγω πιθανών πωλήσεων παικτών, τα «Κανόνια» φαίνεται πως έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Ουσμάν Ντιαμοντέ.

Σύμφωνα με το «Football Insider», η Άρσεναλ έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του 20χρονου αμυντικού, ώστε να τον πείσει να μετακομίσει στο βόρειο Λονδίνο. Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι οποιαδήποτε συμφωνία θα ολοκληρωθεί πιθανότατα στο καλοκαιρινό παράθυρο μεταγραφών, αν και με τον ανταγωνισμό για τον αμυντικό να είναι έντονος, τα «Κανόνια» ενδέχεται να αναζητούν μια ευκαιρία για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία νωρίτερα. Άρσεναλ

Η Άρσεναλ θέλει τον Ντιαμοντέ για την άμυνά του

Ο Ντιαμοντέ, δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός, έχει πραγματοποιήσει 16 εμφανίσεις φέτος στο Πρωτάθλημα για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας  ως μέλος μίας άμυνας με τρεις παίκτες, έχοντας μαζί του τους Σεμπαστιέν Κόατες και τον Γκονζάλο Ινάσιο, ο οποίος φαίνεται πως είναι και αυτός στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ. Ο 20χρονος, που είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, απέσπασε τα εγκώμια του προπονητή του πρόσφατα: «Είναι ένας από τους 25 καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς κάτω των 19 ετών στον κόσμο και κάνει τα πάντα καλά. Παίζει στην Πορτογαλία, θα παίξει σε κορυφαίες λίγκες, θα παίξει στο Champions League ή στο Europa League».

Λαμβάνοντας υπόψη το σύστημα της Άρσεναλ, ένα χαρακτηριστικό που σίγουρα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της είναι οι ικανότητες παιχνιδιού του Ντιαμοντέ με την μπάλα στα πόδια. Έχει ποσοστό επιτυχημένων πασών 91,2% φέτος, σύμφωνα με το «WhoScored», το τέταρτο υψηλότερο των παικτών στο Πρωτάθλημά του και το δεύτερο υψηλότερο των αμυντικών, μόνο πίσω από τον Αντόνιο Σίλβα της Μπενφίκα.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη μεταγραφή της Άρσεναλ τον Ιανουάριο θα είναι… εσωτερική!

Η τιμή του αμυντικού ανέρχεται στις 35 εκατομμύρια λίρες σύμφωνα με το «Transfermarkt», ποσό που δεν αποκλειεί τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ και τον Ιανουάριο.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ