ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming

Ματς-παγίδα στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ. Να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις θέλει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που φιλοξενεί τον ΟΦΗ για την 16η αγωνιστική της εφετινής Super League (20:00).

Μονάχα το τρίποντο αναζητά ο ΠΑΟΚ στην αποψινή αναμέτρηση προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ασπρόμαυροι» εντυπωσιάζουν το τελευταίο διάστημα, με τη μία απίθανη παράσταση να διαδέχεται την άλλη. Δεν σταματά να στήνει… πάρτι ο δικέφαλος του βορρά, που στην τελευταία αγωνιστική του 2023, έκανε φύλλο και φτερό την Κηφισιά στην Καισαριανή (0-6). Στους 34 πόντους μετά από 15 αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ, που έχει και την δεύτερη καλύτερη επιθετική επίδοση της κατηγορίας. Οχτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταγράψει το κοντέρ για τους γηπεδούχους, που τρελαίνουν κόσμο με τις εμφανίσεις τους. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τις αναμενόμενες απουσίες για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Στέφανος Τζίμας, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Ράφα Σοάρες. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ , Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΟΦΗ δεν σταματά να… παραπατάει. Οι Κρητικοί βαδίζουν από αποτυχία σε αποτυχία, καθώς μετράνε back to back ήττες με τον Πέπε Μελ στην άκρη του πάγκου.  Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει καταφέρει να αλλάξει το κλίμα στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, με την ομάδα του Ηρακλείου να συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους οι φιλοξενούμενοι, πάνε στην Τούμπα για να κάνουν τη ζημιά στον ΠΑΟΚ. Πολλά τα προβλήματα για τον Πέπε Μελ
ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τους «ασπρόμαυρους». Ο Ισπανός κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Γκαγέγκος και Μαρινάκη, τους Γκλάζερ και Αποστολάκη που τραυματίστηκαν στη προπόνηση της Κυριακής (31/12), όπως επίσης και τον Χριστογεώργο. Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Αμπάντα, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Ντίκο, Φελίπε, Θεοδοσουλάκης, Μοσκέρα.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ