ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γαλλία

Πρώτη των πρώτων στη Γαλλία η Παρί, σήκωσε ακόμη μία κούπα! (vid)

Η πρώτα κούπα της χρονιάς στη Γαλλία πήγε στα χέρια της Παρί Σεν Ζερμέν, που επικράτησε 2-0 της Τουλούζ, στον τελικό του Super Cup.

Πρώτη των πρώτων στη Γαλλία η Παρί, σήκωσε ακόμη μία κούπα! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η πιο χορτασμένη ομάδα από τίτλους στη Γαλλία την τελευταία δεκαετία. Όμως, οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε ήθελαν να προσθέσουν ακόμη μία κούπα στη συλλογή του συλλόγου τους. Έτσι, τα έδωσαν όλα στον τελικό του Super Cup με αντίπαλο τη Τουλούζ.

Οι Παριζιάνοι επιβλήθηκαν με σκορ 2-0 και ξεκίνησαν το 2024 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως και ο Κιλιάν Μπαπέ, όπου σημείωσε ένα υπέροχο γκολ και παράλληλα έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα στο «Παρκ ντε Πρενς».

TO ΜΑΤΣ:

To παιχνίδι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τους πρωταθλητές Γαλλίας της περσινής σεζόν. Η Παρί Σεν Ζερμέν μόλις στο 3′ έκανε το 1-0 με το τέρμα του Λι. Οι ποδοσφαιριστές του Ενρίκε βγήκαν σε μία από τις πρώτες επιθέσεις τους από τα δεξιά ένα γέμισμα στην περιοχή της Τουλούζ ήταν αρκετό με τον Ασιάτη παίκτη με ένα ωραίο πλασέ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο το εν λόγω τέρμα ήταν αρκετό και έφτανε, ώστε να βγάλει από το παιχνίδι τους περσινούς Κυπελλούχους. Η Τουλούζ έπρεπε να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα την αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να βγει μπροστά και να πιέσει, ενώ τα πλάνα της ήταν τελείως διαφορετικά και αυτό φαινόταν εύκολα.

Η χαριστική βολή ήρθε από τον Μπαπέ στο 45′. Ο Γάλλος σούπερ σταρ πήρε την μπάλα στα πόδια του, ανέβασε ταχύτητα και όσο και αν προσπάθησαν οι αμυντικοί της Τουλούζ να τον αναχαιτίσουν δεν τα κατάφεραν και έτσι αυτός έκανε το 2-0 και παράλληλα έγινε ο παίκτης που έχει πανηγυρίσει τα περισσότερα τέρματα στο «Παρκ ντε Πρενς».

Η Τουλούζ όσο και αν προσπάθησε σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στους Παριζιάνους. Οι παίκτες του Ενρίκε κράτησαν τις θέσεις τους και όταν έπρεπε «πάγωσαν» τον ρυθμό με τις πάσες τους και γενικά την κυκλοφορία τους. Άλλωστε η σεζόν είναι μεγάλη και έχει αρκετό δρόμο μπροστά της. Οπότε κάθε οικονομία δυνάμεων είναι σημαντική.

Το 2-0 έμεινε ως το τέλος και έτσι η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε τον πρώτο τίτλος της χρονιάς που ήταν το Super Cup Γαλλίας, ξεκινώντας το 2024 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ