ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ωρα ντέρμπι και στο Κύπελλο Ελλάδος. Μεγάλο ματς στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» της διοργάνωσης (21:30).

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο Παναθηναϊκός. Με τον Φατίχ Τερίμ στην άκρη του πάγκου, οι «πράσινοι» έχουν φτάσει στο 2/2 στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι βλέπουν το αποψινό ντέρμπι και ως μια ευκαιρία να βυθίσουν ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια τον αιώνιο αντίπαλό τους. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League ανέβηκε ο Παναθηναϊκός μετά και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη. Πρόγραμμα… βουνό έχει μπροστά της η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ενώ σε μια εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τούρκος προπονητής δεν υπολογίζει στους Παλάσιος, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον που είναι τραυματίες, αλλά και στον Μπαρτ Σένκεφελντ. Η αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζεται από τους εξής: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατεί πίκρα και απογοήτευση. Ακόμη μια ήττα για την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ, που δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League έπεσαν οι «ερυθρόλευκοι», που «φωνάζουν» και για τη διαιτησία του Σλοβάκου. Να δώσει απαντήσεις στο ματς της Λεωφόρου θέλει ο Ολυμπιακός, με το «πρέπει» να αναβοσβήνει σαν φωτεινός σηματοδότης. Στα αγωνιστικά, ο Πορτογάλος κόουτς δεδομένα δεν υπολογίζει στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή των Πεπ Μπιέλ -Γιόβετιτς. «Φυσικά πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσει και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Η πρόκριση θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Θα πάμε με σκοπό να αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τον αντίπαλο, να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Σίγουρα θα επιλέξουμε μια ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους καλύτερους παίκτες για να ανταποκριθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μιλώντας με το ιατρικό τιμ θα διαλέξουμε τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», τόνισε ο Κάρλος Καρβαλιάλ για το αποψινό ντέρμπι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ