ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο πιστός και φιλότιμος Αντουάν Γκριεζμάν είναι o νέος… βασιλιάς της Ατλέτικο!

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι από χθες το βράδυ ο Αντουάν Γκριεζμάν ξεπερνώντας τον Λουίς Αραγονές.

Ο πιστός και φιλότιμος Αντουάν Γκριεζμάν είναι o νέος… βασιλιάς της Ατλέτικο!

Στη βραδιά που ο Αντουάν Γκριεζμάν έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ρεάλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον πρώτο ημιτελικό του ισπανικού Supercopa με 5-3 στην παράταση (3-3 ο κανονικός αγώνας), στο κορυφαίο ματς του 2024 που διεξήχθη στο KSU Stadium του Ριάντ, αλλά κι ένα από τα καλύτερα μεταξύ των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν συναντηθεί έως τώρα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πήρε «εκδίκηση» από την «συμπολίτσσα» για τη μοναδική ήττα που έχει γνωρίσει (στο πλαίσιο της LaLiga με 3-1) από την έναρξη της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις κι έγινε η πρώτη φιναλίστ του μεγάλου τελικού της 14ης Ιανουαρίου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ωστόσο, τα αγωνιστικά αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα ειδικά για τον Γκριεζμάν, ο οποίος απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη λίστα με τους σκόρερ στην αγαπημένη του ομάδα, την Ατλέτικο Μαδρίτης. Συνολικά φέτος μετρά 17 γκολ σε 27 εμφανίσεις δείχνοντας πέρα για πέρα αναγεννημένος ο Γάλλος διεθνής επιθετικός.

Ξεπέρασε τον αείμνηστο Λουίς Αραγονές ο Γκριεζμάν

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ισοφάρισε σε 2-2 τη Ρεάλ έγινε ο πρώτος σκόρερ στα 120 χρόνια ιστορίας των «ροχιμπλάνκος» με 174 τέρματα. Με ένα όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής στο 37ο λεπτό ο Γκριεζμάν άφησε πίσω του τον αείμνηστο Λουίς Αραγονές.




Πρόλαβε και «Βιθέντε Καλντερόν» πήγε και Μπαρτσελόνα

Από το 2014 είχε ξεκινήσει η πρώτη θητεία του «Γκριζού» στην Ατλέτικο. Μέχρι και ντοκιμαντέρ στο Netflix έγινε η ιστορία του Γάλλου άσου ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Με τον Τσόλο Σιμεόνε στα πρώτα του χρόνια στη Μαδρίτη, ο Γκριεζμάν γρήγορα απέδειξε ότι τα 30 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε η ομάδα για να τον αποκτήσει από τους Βάσκους. Πρόλαβε και το παλιό γήπεδο του μαδριλένικου συλλόγου, το θρυλικό «Βιθέντε Καλντερόν» που έδωσε το 2017 τη θέση του στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Ωστόσο, το 2019 εξαργύρωσε την παρουσία του με τους «ροχιμπλάνκος» παίρνοντας μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα για 120 εκατομμύρια ευρώ! Άφησε μαλλί εκεί, αλλά η απόδοσή του έπεφτε, σαν να λέμε αντιστρόφως ανάλογα με τις τρίχες του. Συνολικά 35 γκολ και 17 ασίστ σε 102 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα» κατάφερε να μαζέψει ο «Γκριζού». Το 2021 η Μπάρτσα τον έδωσε δανεικό για δυο (!) χρόνια και πήρε 10 εκατ. ευρώ γι’ αυτό. Μόλις τελείωσε ο δανεισμός του, στα καπάκια τον ξαναγόρασε η Ατλέτικο, αλλά για 20 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή, από τον Γκριεζμάν πρόχειρα έβγαλε και 90.000.000€…

Πλέον απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο στη Μαδρίτη με την αγαπημένη του φανέλα. Έχει συμβόλαιο ως το 2026 ο 32χρονος επιθετικός και ελπίζει τουλάχιστον να το εξαντλήσει. Παρέα με τον Μοράτα συνθέτουν ένα ωραίο επιθετικό δίδυμο που έχει καταφέρει να βγάλει τη ρετσινιά του αντιποδοσφαίρου για χάρη του Σιμεόνε. Και όπου βγει…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ