ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
feeding

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ Live Streaming.

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

«Κιτρινόμαυρη» μάχη στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για το δεύτερο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος (19:00).

Αλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι έχει μπροστά της η ΑΕΚ. Μετά και το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Κάτι παραπάνω από δύσκολη η σημερινή αποστολή των κιτρινόμαυρων, καθώς θα βρουν απέναντί τους ένα σύνολο που… διψάει για διάκριση. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα και τώρα καλούνται να επιβιώσουν και στην κίτρινη μεριά της Θεσσαλονίκης. Αλλαγές ετοιμάζει στο αρχικό σχήμα ο Ματίας Αλμέιδα, που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός επιθετικός τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τους «πρασίνους» και τέθηκε νοκ άουτ από τη σημερινή μάχη του Κλεάνθης Βικελίδης. Φυσικά, ο Αργεντινός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον τραυματία Κώστα Γαλανόπουλο, όσο και τους διεθνείς Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι. Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μήτογλου, Πήλιος – Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Πισάρο – Τσούμπερ και πόνσε είναι μια πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη.

Από την άλλη, κάτι παραπάνω από μεγάλη είναι η πρόκληση που έχει μπροστά του ο Άρης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι και μετά το 0-0 της Νέας Φιλαδέλφειας, έχει την ευκαιρία να προχωρήσει στο Κύπελλο Ελλάδος. Αλλωστε, γνωρίζουν καλά οι γηπεδούχοι, πως αν αποκλείσουν τους νταμπλούχους, τότε ο δρόμος για τον τελικό του θεσμού είναι ορθάνοιχτος. Αυτός είναι ο στόχος του Άρη και για αυτό θα παλέψει στο ματς του Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κουέστα και Bερστράτε, όπως και στους νεοφερμένους Ροζ, Φετφατζίδη οι οποίοι έπαιξαν προσφάτως απέναντι στον Παναιτωλικό. Εκτός έμειναν οι Ζουλ, Ρουπ, Βέλεθ, Πάρντο, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Κυριαζής. Αναλυτικά, η αποστολή του Άρη: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Manu Garcia, Doukoure, Durasek, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming: | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ