ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (17/1)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (17/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:00): Έμοιαζε αυτονόητη, μόνο τέτοια ωστόσο δεν ήταν η νίκη του Ολυμπιακού στην Κηφισιά. Προβάδισμα δύο τερμάτων πήραν οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς, εντούτοις η αποβολή του Ρέτσου άλλαξε τα δεδομένα. Σε βαθμό που επέτρεψε στην ομάδα του Νίλσεν να ισοφαρίσει. Ο Ελ Αραμπί ωστόσο ήταν αυτός που σκόραρε τρίτο τέρμα στο 85' για τον Ολυμπιακό, που πήρε το τρίποντο (3-2) με αριθμητικό μειονέκτημα. Στο -6 από την κούρσα του τίτλου οι Πειραιώτες, ωστόσο τώρα προέχει η ρεβάνς Κυπέλλου. Με σχετικό πλεονέκτημα την έδρα, μετά το 1-1 στη Λεωφόρο, όπου η ομάδα του Καρβαλιάλ μπορούσε να κερδίσει αλλά και να χάσει το ντέρμπι στο φινάλε. Δύσκολη σεζόν για τους Πειραιώτες, θέλουν την πρόκριση για πρακτικούς και ψυχολογικούς λόγους. Δεν ανακοίνωσε αποστολή, εκτός οι Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Ρίτσαρντς και Μπιελ.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:00): Ευκαιρία για ένα μεγάλο «διπλό» έχασε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 24', ωστόσο οι Γεντβάι και Αράο βρήκαν δίχτυα κατά σειρά για την ολική ανατροπή στο 66'. Στις καθυστερήσεις ωστόσο, ο Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Αποτέλεσμα που κρατά τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ και στο +2 από την ΑΕΚ. Τρίτο σερί ντέρμπι για τους «πράσινους», καθώς προηγουμένως είχαν μείνει στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για το Κύπελλο. Στόχος η διοργάνωση, όμως η προτεραιότητα του «τριφυλλιού» είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Τζούρισιτς, Τσέριν, Πάλμερ-Μπράουν, Μπρινιόλι είναι εκτός μάχης.
Στην αποστολή ο Ακαϊντίν.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ (19:00): Σε απόλυτα θετικό μομέντουμ ο Άρης. Μετά το 2-1 επί του ΠΑΟΚ, «σκόρπισε» τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με σκορ 4-0. Ενδεικτική της ουσιαστικής εμφάνισης για την ομάδα του Μάντζιου, η στατιστική απεικόνιση του αγώνα. Ο Άρης είχε 58% κατοχή μπάλας, 15(7) τελικές, έξι κόρνερ καθώς και 1.58 xG στην αναμέτρηση. Υψηλό το ποσοστό της δημιουργίας, ακόμη μεγαλύτερο ωστόσο αυτό της αποτελεσματικότητας. Ενδιάμεσα πήρε 0-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των 16 του Κυπέλλου. Άψογος ο Άρης στην ανασταλτική του λειτουργία, απόλυτα διαβασμένος ο Μάντζιος. Ταβάνι η 5η θέση στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο ωστόσο δίνει μια καλή προοπτική διάκρισης. Ζουλ, Βέλεθ, Κάρλσον, Λάζαρος, Πάβιτσιτς, Ρουπ καθώς και Πάρντο είναι εκτός μάχης. Μέσα οι Κουέστα και Βερστράτε.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ (19:00): Στα 12 ματς έφτασε το αήττητο σερί εντός συνόρων για την ΑΕΚ. Έστω κι αν ήρθε με φινάλε – θρίλερ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πήρε προβάδισμα με τον Λιβάι στο 24', εντούτοις τα κενά της ανασταλτικά έφεραν την ολική ανατροπή του σκορ στο 66'. Πίεσε ωστόσο και βρήκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Λιβάι στην αναμέτρηση. Έμεινε έτσι στο -2 από τους «πράσινους» και τον ΠΑΟΚ στην κούρσα του τίτλου. Παραμένει ιδιαίτερα ικανή ομάδα στη δημιουργία, ωστόσο φέτος δεν εμπνέει ασφάλεια στα μετόπισθεν. Μέσα στους στόχους της το Κύπελλο Ελλάδας, έστω και όχι ίσης σημασίας με το πρωτάθλημα. Θα πάει με «γερό» ροτέισον στο ματς ο Αλμέιδα, που δεν μπορεί ωστόσο να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λιβάι Γκαρσία.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ