ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Ντε Ρόσι: «Δεν λες όχι στη Ρόμα – Τους είπα να μου δώσουν όσα χρήματα θέλουν»

Ο νέος προπονητής της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, πραγματοποίησε την πρώτη του συνέντευξη στα ιταλικά Media.

Ντε Ρόσι: «Δεν λες όχι στη Ρόμα – Τους είπα να μου δώσουν όσα χρήματα θέλουν»

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι έγινε πραγματικότητα! Ο 40χρονος προπονητής μπορεί να έχει ελάχιστη εμπειρία από τους πάγκους όμως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καρέκλα μιας εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Ιταλίας. Η Ρόμα αποχαιρέτησε τον Ζοσέ Μουρίνιο και καλωσόρισε στις τάξεις της ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας της.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ιταλός υπηρέτησε την Ρόμα σχεδόν σε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα! Έφυγε λίγο πριν κρεμάσει τα παπούτσια του και τώρα επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος αναλαμβάνοντας την ομάδα από ένα πόστο ευθύνης. Αυτό του προπονητή. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι πραγματοποίησε την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής της Ρόμα και αναφέρθηκε στα πάντα. Στην ομάδα, στη διοίκηση, στους οπαδούς, στους στόχους.

Διάβασε επίσης: Το επόμενο βήμα του Μουρίνιο είναι εκεί που όλοι περιμέναμε

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι

«Δεν υπέγραψα κάτι συγκεκριμένο, είπα στους Φρίντκιν να βάλουν το ποσό που ήθελαν. Θα παλέψω μέχρι να πεθάνω για να μείνω εδώ, η παραμονή μου θα ήταν όνειρο για εμένα», ανέφερε αρχικά.

Εάν μίλησε στον Τότι: «Ναι μου έστειλε και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία, ήταν ενθουσιασμένος. Μιλάμε συχνά και βρισκόμαστε όποτε μπορούμε».

Αν ήταν η κατάλληλη στιγμή να προπονήσει τη Ρόμα: «Θα ήταν σωστή στιγμή να αρνηθώ; Τη Ρόμα δεν την απορρίπτεις. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, υπάρχουν άνθρωποι που αρνούνται και άνθρωποι που ρίχνονται στη μάχη. Δεν είναι επιλογή για νοσταλγία για το παρελθόν, αλλά ο μόνος λόγος που θα έλεγα όχι ήταν αν πίστευα ότι η ομάδα ήταν φτωχή ή μέτρια. Για μένα αυτή η ομάδα είναι δυνατή, θα κάνουμε καλή εντύπωση και θα με βοηθήσει επίσης στην πορεία της ανάπτυξης».

Ενώ για τους οπαδούς που δεν είναι χαρούμενοι αυτή τη στιγμή σχολίασε: «Δεν χρειάζομαι επιπλέον ερεθίσματα και δεν αποσταθεροποιώ αυτή την κατάσταση. Δεν είναι ωραίος τρόπος να μιλήσουμε για την απόφαση της διοίκησης, αλλά σίγουρα οι προπονητές πρέπει να λάβουν υπόψη τους όλους τους παράγοντες και ανάμεσά τους υπάρχει και η αντίδραση του κόσμου απέναντι στην ομάδα.

Τα sold-outs των τελευταίων σεζόν έφεραν βαθμούς στη Ρόμα, κανείς δεν μπορεί να παίξει πιο καθοριστικό ρόλο από τους οπαδούς των τζαλορόσι. Ελπίζω να εκμεταλλευτώ τον ενθουσιασμό τους, αλλά φυσικά δεν με επέλεξαν γιατί εντυπωσιάστηκαν από την εμπειρία που είχα στη ΣΠΑΛ. Αλλά νομίζω ότι δεν είμαι εδώ μόνο για να ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά και για την προσωπικότητα μου, επειδή είμαι ηγέτης και πολλά άλλα»

Όταν μπήκες στα αποδυτήρια ένιωσες προπονητής της Ρόμα; «Προφανώς, δεν ονειρεύτηκα να έρθω εδώ γιατί θα έδιωχναν έναν προπονητή σαν τον Μουρίνιο. Νιώθω προπονητής της Ρόμα, αλλά δεν θέλω να έχω διαφορετική σχέση με τους παίκτες. Μπορείς επίσης να σεβαστείς τον εαυτό σου χωρίς να προσποιηθείς ότι ήσουν σε αυτό το καμαρίνι και να γνωρίσεις διαφορετικούς παίκτες. Δεν χρειάζεται να προσποιούμαι τίποτα, μόλις μπω στο γήπεδο νιώθω προπονητής γιατί τα παιδιά με ακούνε και με ακολουθούν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ