ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To μεγαλείο της κάθετης του Κρόος φαίνεται σε δύο φωτογραφίες! (pics)
H τρίχα… κάγκελο: Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο κορεό της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
O Βινίσιους μόλις έκανε το 2-2 τα… έδειξε στον κόσμο της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Μπάγερν- Ρεάλ: Μία Τιτανομαχία που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! (vids)
Champions League: Μέσα σε λίγα λεπτά η Μπάγερν κάνει την ανατροπή με Σανέ- Κέιν! (vids)
Champions League: Ο Σανέ θα κάνει καιρό να ξεχάσει πως έχασε αυτό το γκολ κόντρα στον Λούνιν! (vid)
Μίκελ Αρτέτα, 2024
Champions League: Μαγική μπαλιά από Κρόος και ιδανικό τελείωμα από Βινίσιους! (vid)
«Πουτ@ν@ Μπαρτσελόνα» τραγούδαγαν μαζί φίλοι της Ρεάλ και της Μπάγερν! (vid)
Το πήρε απόφαση η Μπαρτσελόνα: Το καλοκαίρι πάει για ΜΕΓΑΛΟ κόλπο- γκρόσο!
Η La Liga εξόντωσε την Ατλέτικο με την ποινή της!
Μπάγερν – Ρεάλ: Οι ενδεκάδες του σούπερ ντέρμπι του Μονάχου! (pics)
Λουίς Ενρίκε: «Στην Παρί όλα είναι πίεση»!
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ροζ καταιγίδα: Η Μίλαν έστειλε… αδιάβαστη την Ουντινέζε και τους ρατσιστές! (vids)

Η Μίλαν πέρασε δύσκολες στιγμές στην έδρα της Ουντινέζε, όμως, στο τέλος επικράτησε με σκορ 3-2 χάρη στο γκολ του Οκαφόρ στο 93'.

Ροζ καταιγίδα: Η Μίλαν έστειλε… αδιάβαστη την Ουντινέζε και τους ρατσιστές! (vids)

Η Μίλαν είχε μερικές καλές στιγμές. Όμως, λίγοι πίστεψαν ότι θα μπορούσε να φύγει από την έδρα της Ουντινέζε με τη νίκη όταν στο 62΄ο Τοβέν έδωσε έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Οι Μιλανέζοι όχι δεν έχασαν, αλλά, πήραν ένα σπουδαίο «διπλό» με το γκολ του Οκαφόρ στο 93′ με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Serie A.

Ντροπή και αίσχος για το ρατσιστικό παραλήρημα των φίλων της Ουντινέζε προς το πρόσωπο του Μενιάν. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της αναμέτρησης για πέντε λεπτά από τον διαιτητή!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες. Όμως, όσο περνούσε η ώρα εκείνη που έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ήταν η Μίλαν. Οι φιλοξενούμενοι κυρίως από τα πλάγια δημιούργησαν δύσκολες στιγμές για την άμυνα της Ουντινέζε.

Πολλές από τις μπαλιές των Μιλανέζων είχαν σαν αποδέκτη τον Ζιρού. Εκείνος ήταν καλά μαρκαρισμένος, όμως, στο ο Γάλλος στράικερ άφησε πολύ ωραία την μπάλα, ξεγελώντας τους αμυντικούς με τον Λόφτους Τσικ να έρχεται σαν… τρένο και από κοντά να κάνει το 1-0 και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 31′. Λίγα λεπτά αργότερα έγινε κάτι που δεν τιμάει κανέναν. Ειδικά τους φίλους της Ουντινέζε.

Οι γηπεδούχοι αποδοκίμασαν έντονα και με ρατσιστικά συνθήματα τον Μενιάν, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για πέντε λεπτά. Όταν οι παίκτες επέστρεψαν εκείνοι της Ουντινέζε ήταν σε καλύτερη κατάσταση και το επιβεβαίωσαν με το γκολ που σημείωσαν στο 42′ με τον Σάμαρτζιτς με τον Σέρβο να ισοφαρίζει, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και ανάλογο τελείωμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν καλός. Αλλά αργός και κουραστικός. Η Μίλαν είχε πολλή ώρα την μπάλα στα πόδια της, χωρίς όμως να κάνει κάτι σημαντικό. Όλα άλλαξαν στο 62′ όταν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων… κουτούλησαν μεταξύ τους και δεν έδιωξαν την μπάλα. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Τοβέν και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1 για την ομάδα του σε εκείνο το σημείο.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση με την μπάλα να πηγαίνει πολύ στα πόδια του Λεάο και του Ζιρού. Μάλιστα, από σουτ του Γάλλου και μερικές κόντρες η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και τη γραμμή της Ουντινέζε με τον Γιόβιτς να έρχεται με φόρα και να κάνει το 2-2 στο 83′ με κοντινή κεφαλιά. Στο 93′ ο Ζιρού με μακρινό σουτ παραλίγο να νικήσει τον Οκόγιε, όμως, ο κίπερ της Ουντινέζε έδιωξε σε κόρνερ.

Από εκείνη τη φάση ο Οκαφόρ σημείωσε το 3-2 για τη Μίλαν με κοντινό πλασέ, μετά από κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει πάνω του.
















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ