ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (20/1)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (20/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις , αλλά και τις προτάσεις μας για το Over ,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας .

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (14:30): Η Άρσεναλ είχε την ευκαιρία να πάρει μερικές πολύτιμες ανάσες αυτό το διάστημα (έκανε μίνι προετοιμασία στο Ντουμπάι) και να προσπαθήσει να βρει τον εαυτό της. Τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ήταν η εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Λίβερπουλ στο Κύπελλο Αγγλίας, στις 7 Ιανουαρίου. Έχει μείνει 3 ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη, με τελευταίο ματς το 2-1 από τη Φούλαμ και έχει συνολικά μόλις μία (2-0 την Μπράιτον) σε 7 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Premier League, όχι μόνο έχει πέσει από την κορυφή, αλλά είναι στην 4η θέση και στο -5 από τη Λίβερπουλ. Οφείλει να βρει τον εαυτό της και να δείξει και πάλι εκείνη την ομάδα που έπαιζε με τρομερή αυτοπεποίθηση και συνήθως έβρισκε τον τρόπο να πάρει αυτό που ήθελε. Για το Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας θα λείψουν οι τραυματίες Βιεϊρά (μεσοεπιθετικός), Παρτέι (μέσος), Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός) και οι διεθνείς Τομιγιάσου (δεξί μπακ), Ελνένι (μέσος), αμφίβολοι δίνονται Ζεσούς (επιθετικός) και Ζιντσένκο (αριστερό μπακ).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (14:30): Η Κρίσταλ Πάλας ζορίζεται πολύ εδώ και αρκετές εβδομάδες. Το 3-1 επί της Μπρέντφορντ (30/12) στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος αποτέλεσε και την πρώτη μετά από 8 αναμετρήσεις (0-3-5). Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά το γύρισαν οι δύο πιο ποιοτικοί παίκτες της που έπαιξαν ξανά μαζί μετά από… καιρό, ο Ολίσε (2) και ο Έζε. Πήρε πολύτιμη ανάσα, αλλά δεν αρκεί, προφανώς. Έχει δυνατότητες, έχει παίκτες με ποιότητα, όμως, πέρα από το «μπλοκάρισμα», της έχουν κοστίσει και οι απουσίες. Επιπλέον, προ ημερών αποκλείστηκε από την Έβερτον με 1-0 εκτός έδρας στο Κύπελλο Αγγλίας, αφού χρειάστηκε και δεύτερο παιχνίδι μετά το 0-0 στο πρώτο, στην έδρα της. Σίγουρα εκτός ο Ρακ-Σακί (εξτρέμ), ο Ολίσε (εξτρέμ), ο Χόλντινγκ (κεντρικός αμυντικός), ο Ντουκουρέ (μέσος), ο Γουόρντ (δεξί μπακ), ο Αγιού (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΕΙΨΙΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (19:30): Η Λειψία έχανε τις ευκαιρίες, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρήκε το γκολ και έτσι είχαμε την έκπληξη. Καλύτεροι οι «ταύροι», υπερίσχυσαν, είχαν πολλές καλές στιγμές και από εκεί που θα μπορούσαν να κερδίσουν, εύκολα κιόλας, βρέθηκαν να φεύγουν από το σπίτι τους με άδεια χέρια! Ήταν έκπληξη η ήττα της με 1-0, βάσει της εικόνας του αγώνα. Η πρώτη ήττα εντός έδρας στο γερμανικό πρωτάθλημα. Επί της ουσίας, κάπως έτσι μπήκε μεγαλύτερη πίεση, μιας και μειώθηκε η απόσταση από την Ντόρτμουντ. Και η έξοδος στο Champions League της επόμενης περιόδου, είναι ο μεγάλος της στόχος. Όσο για την τρέχουσα σεζόν στην Ευρώπη, στους «16» της διοργάνωσης, έχει κληρωθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και μέχρι να παίξει (εντός) το πρώτο ματς μαζί της (13/2), έχει κατά κύριο λόγο ντέρμπι να δώσει, με μοναδική εξαίρεση την Άουγκσμπουργκ (10/2). Δεν έχει άλλα προβλήματα για το Λειψία – Λεβερκούζεν και εκτός είναι μόνο ο Όρμπαν (κεντρικός αμυντικός) και ο Χαϊνταρά (μέσος).

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΛΕΙΨΙΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (19:30): Η Λεβερκούζεν πέρασε με 1-0 από την έδρα της Άουγκσμπουργκ, κερδίζοντας με σουτ του Παλάσιος στο 94’! Κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το βολέ του Γκριμάλντο στο οριζόντιο δοκάρι, στο πρώτο ημίχρονο. Πίεσε ως το τέλος και δικαιώθηκε. Ο Ισπανός μπακ είχε την ασίστ στο φινάλε και εξακολουθεί να αποδίδει εξαιρετικά. Φοβερή μεταγραφή! Και να σκεφτεί κανείς ότι αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Μπενφίκα! Παραμένει αήττητη στη σεζόν, ενώ τώρα την περιμένει σκληρή δοκιμασία. Κερδίζοντας μέσα στη Λειψία θέλει να στείλει άλλο ένα μήνυμα τίτλου, όσο νωρίς και να είναι. Γνωστές μα και σημαντικές οι απουσίες για τον Τσάμπι Αλόνσο. Πέρα από τον Μπονιφάς (επιθετικός), δεν υπολογίζονται οι διεθνείς στόπερ Ταπσόμπα και Κοσουνού και ο τραυματίας Άρτουρ (δεξί μπακ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου , αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ τένις και  NBA .

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ