ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

VARαγε η Αλμερία, όμως, η Ρεάλ νίκησε με… βοήθεια! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ακόμη μία σημαντική εντός έδρας, αλλά δύσκολη, νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-2 της Αλμερία στο 99'!

VARαγε η Αλμερία, όμως, η Ρεάλ νίκησε με… βοήθεια! (vid)

Η Αλμερία έφτασε πολύ κοντά σε κάτι πολύ σημαντικό για εκείνη. Κοντά σε κάτι ιστορικό. Οι παίκτες του Γκαΐθκα Γκαριτάνο, αν και τελευταίοι στη βαθμολογία, απείχαν μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να πάρουν για πρώτη φορά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό δεν συνέβη. Ο Ντάνι Καρβαχάλ στο 99′ έδωσε τη νίκη με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της La Liga. Όμως, όλοι ασχολούνται με τις αποφάσεις του VAR και όλα όσα άλλαξε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τους φιλοξενούμενους. Και αυτό γιατί μόλις στο πρώτο λεπτό τα χαμόγελα των γηπεδούχων πάγωσαν. Στο 1′ ο Ραμαζάνι έβαλε την Αλμερία μπροστά στο σκορ και έδειξε στους Μαδριλένους ότι το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα ήταν. Και ας αγωνίζονταν με την τελευταία της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Αντσελότι είχαν χάσει για την ώρα την αυτοσυγκέντρωσή τους και χρειάστηκαν αρκετά λεπτά, μέχρι να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Άλλωστε προέρχονταν από ένα δύσκολο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Κύπελλο, όπου έπαιξαν και αποκλείστηκαν στην παράταση από τους «ροχιμπλάνκος».

Η Αλμερία δεν σταμάτησε, όμως, στο ένα γκολ. Σημείωσε και δεύτερο. Αυτή τη φορά ήρθε από τον Γκονζάλες στο 42′. Αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν από αυτά που μένουν στην ιστορία. Όχι απαραίτητα για καλούς λόγους. Μιας και υπήρχαν αποφάσεις που έμελλε να επιδράσουν και να αλλάξουν την αναμέτρηση. Στο 57′ η Ρεάλ Μαδρίτης μείωσε σε 2-1, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέλιγχαμ. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να σταθεί κανείς στο… τέλος. Αλλά στο πως καταλογίστηκε πέναλτι για τους Μαδριλένους με το VAR να ειδοποιεί τον Ερνάντες για χέρι που έγινε από αμυντικό της Αλμερία όταν προσπάθησε να διώξει την μπάλα.

Λίγο αργότερα (σ.σ 64′) οι φιλοξενούμενοι έμελλε να σημειώσουν και τρίτο γκολ. Ωστόσο, αυτό δεν μέτρησε ποτέ. Μιας και στην αρχή της φάσης ο Λόπι, με την κίνηση του σώματός του, ναι μεν ακουμπάει το πρόσωπο του Μπέλιγχαμ, όμως, με ελάχιστη δύναμη. Γι’ αυτό και σε κανονική ροή δεν δόθηκε φάουλ. Αυτό, όμως, άλλαξε με το VAR και το τρίτο γκολ της Αλμερία που θα έδινε άλλη δυναμική στο παιχνίδι δεν μέτρησε ποτέ. Το μομέντουμ φαινόταν ότι ήταν υπέρ των Μαδριλένων και όλα άλλαξαν στο 67′ με το τέρμα του Βινίσιους.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ με τον ώμο του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αλμερία. Μία φάση που έπρεπε να εξεταστεί από το VAR και αυτή και στο τέλος να δικαιώσει την ομάδα του Αντσελότι. Λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων για διαμαρτυρίες με τον διαιτητή να δίνει 11 λεπτά καθυστερήσεις. Στο 99′ ήρθε το πολυπόθητο τρίτο τέρμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Μπέλιγχαμ να δίνει έτοιμο γκολ στον Καρβαχάλ και αυτός από κοντά να πλασάρει εύστοχα και να δίνει μία μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ