ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (25/1)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (25/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (21:00): Πήρε την πρόκριση στο Φάληρο, το τρίποντο επί του Αστέρα, τον Μπακασέτα, πήρε και τον Ούγκο ο Παναθηναϊκός. Η μετάβαση στην εποχή Τερίμ προχωράει ομαλά, καθώς τα αποτελέσματα είναι τα επιθυμητά. Δεν βγάζει μάτια στο χορτάρι, ωστόσο αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα είναι τα εχέγγυα για τη συνέχεια. Οι τραυματισμοί δημιουργούν έξτρα κόπωση στο υπόλοιπο ρόστερ. Οι πρόσφατες προσθήκες ωστόσο αυξάνουν τις λύσεις στα χέρια του Τερίμ. Ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της λίγκας, καθώς και φαβορί για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός κυνηγά την προοπτική του νταμπλ τη φετινή σεζόν. Τσέριν, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ είναι νοκ άουτ. Διαθέσιμοι είναι οι Μπακασέτας, Ούγκο, καθώς και οι Ιωαννίδης, Βιλένα, Τζούρισιτς.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (21:00): Το εκπληκτικό αήττητο σερί του Ατρομήτου έλαβε τέλος. Μετά από επτά νίκες καθώς και έξι ισοπαλίες στα 13 τελευταία ματς, η ομάδα του Ίλιτς γνώρισε βαριά ήττα 0-5 από την ΑΕΚ. Με κάκιστο παιχνίδι συνολικά και τους Τζαβέλλα, Ασεβέδο, Τσιντώτα να έχουν απογοητευτική εικόνα. Έχασε έδαφος στη μάχη για τα playoffs ο Ατρόμητος, που έπεσε στην 8η θέση. Στο -1 από τη Λαμία, καθώς και το -3 από τον Αστέρα. Γιούχτας και ΑΕΛ δεν μπορούσαν να σταματήσουν την πορεία του ως τα προημιτελικά του Κυπέλλου, εντούτοις πλέον ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα. Φριτζόνσον, Τζαβέλλας, Κούντε, Κεσχρίντα (διεθνής) καθώς και Καμαρά (διεθνής) είναι εκτός αποστολής.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:30): Μετά από 14 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, που μέτρησε 11 νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Μπιλμπάο έχασε στο Μεστάγια. Η Βαλένθια επικράτησε με 1-0 της ομάδας του Βαλβέρδε στο πρωτάθλημα και την… γκρέμισε από την τρίτη θέση. Σε ένα ματς που η Μπιλμπάο σίγουρα δεν ήταν χειρότερη, είχε περισσότερες καλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε σκοράρει πρώτη. Δεν το έκανε και στο 61' ο Ντούρο άνοιξε το σκορ για τη Βαλένθια. Πίεσε η ομάδα του Βαλβέρδε, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει γκολ και να ισοφαρίσει. Το Κύπελλο είναι πάντα ένας στόχος για τους Βάσκους, η αποστολή τους είναι δύσκολη απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Μέχρι τώρα έχουν αποκλείσει τις αδύναμες Ρούμπι και Καγιόν, καθώς και τις Εϊμπάρ και Αλαβές.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:30): Από τον παράδεισο στην κόλαση και πάλι… πίσω. Η Μπαρτσελόνα έκανε περίπατο για ένα ημίχρονο απέναντι στην Μπέτις και προηγήθηκε με 2-0, ο Ίσκο το γύρισε μόνος του σε 2-2, αλλά η Μπάρτσα βρήκε τις απαντήσεις στο φινάλε. Με τον Ζοάο Φέλιξ στο 90' και τον Φεράν Τόρες στο 92' οι Καταλανοί πήραν μεγάλη νίκη με 4-2 και έμειναν μόνοι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Προβλήμάτισαν και πάλι αμυντικά, είχαν διαστήματα που η Μπέτις έκανε ό,τι ήθελε, στάθηκαν τυχερή στο ότι δεν έγινε και το 3-2. Σαφώς και πάει για ένα σκληρό ματς στο Μπιλμπάο, για ένα ντέρμπι απέναντι στην Αθλέτικ που είναι εξαιρετική φέτος, δεν αναμένεται rotation από τον Τσάβι, που δεν υπολογίζει σε Γκάβι, Ζοάο Κανσέλο, Ραφίνια, Ινίγκο, Τερ Στέγκεν και Μάρκος Αλόνσο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ