ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (25/1)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (25/1).

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (25/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Πέμπτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός (21:30): Έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, έχει την ευκαιρία να κάνει και κάποια κακά παιχνίδια και παράλληλα συντήρηση δυνάμεων η Ρεάλ. Την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε την συντριβή στο Μονακό, όμως παραμένει πρωτοπόρος και με διαφορά ασφαλείας σε ρεκόρ 19-3. Υποδέχεται σήμερα στο απόρθητο κάστρο της (σ.σ. δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Μαδρίτη) τον λαβωμένο Ολυμπιακό, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Αγωνιστικά, έχει δύο προβλήματα το ένα πολύ σημαντικό, καθώς τραυματίας είναι ο Έντι Ταβάρες. Το «κενό» του θα καλύψει ο Βενσάν Πουαριέ και ο νεαρός Εντιαγέ, ενώ δεν θα αγωνιστεί απόψε και ο έτερος τραυματίας, Σέρχιο Γιούλ. Αμφίβολος με τις πιθανότητες υπέρ του, είναι ο Γιαμπουσέλι. Είναι ακλόνητο φαβορί για την νίκη, όμως το χάντικαπ είναι… πονηρό και εξαρτάται από το κατά πόσο θα έχει διάθεση να υπερβάλει εαυτό. Εντός έδρας σκοράρει 87,8 και επιτρέπει στους αντιπάλους της μόλις 74,7 πόντους. Με τα προβλήματα που έχουν οι φιλοξενούμενοι, δεν αποκλείεται το δεύτερο νούμερο να είναι ακόμα μικρότερο, αν συνυπολογίσουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, δέχθηκε μόλις 71.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός (21:30): Δεν πρόλαβε λίγο να χαρεί την νίκη του επί της Μακάμπι ο Ολυμπιακός, ήρθε η ήττα στην λεπτομέρεια και με… παλικαρίσια εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως το σοκ με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Μετά τον Μουστάφα Φαλ ο οποίος θα είναι εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμα, νοκ άουτ για περίπου δύο μήνες τέθηκε και ο Σέρβος σέντερ και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» ξέμειναν με μοναδικό 5άρι τον Φίλιπ Πετρούσεφ. Στο αποψινό, έτσι και αλλιώς δύσκολο παιχνίδι με την Ρεάλ, αλλά και μέχρι να αποκτηθεί παίκτης, θα γίνουν… αλχημείες, με τον Σίκμα στο «5» και τον Παπανικολάου στο «4». Σα να μην έφταναν όλα αυτά, αμφίβολος είναι και ο εξαιρετικός στο ντέρμπι της Δευτέρας, Γουίλιαμς-Γκος. Για να είναι ανταγωνιστικοί με όλα αυτά οι νταμπλούχοι Ελλάδας, θα χρειαστούν υπέρβαση. Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 4-6 με μέσο όρο στην επίθεση τους 75,3 πόντους. Πολύ δύσκολα απέναντι στο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου θα πετύχουν περισσότερους απόψε.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00): Της βγήκε η κούραση μετά από την υπερπροσπάθεια που έκανε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο, όπου προκρίθηκε στην παράταση. Με αποτέλεσμα τη Δευτέρα να μην πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στη Γρανάδα, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να φύγει με τη νίκη με 1-0 από την Ανδαλουσία. Βρήκε γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οπισθοχώρησε αρκετά και δέχτηκε πίεση αλλά το κράτησε και πάτησε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Σαφώς και το Κύπελλο είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της, κάτι που έχει επισημάνει και ο Ντιέγκο Σιμεόνε που παρά την κακή πορεία της Σεβίλλης είπε ότι δεν πρέπει κανείς να την υποτιμάει. Δε θα έχει για το ματς αυτό τον μπακ Αθπιλικουέτα και τον χαφ Λεμάρ, θα παίξει ο Γκριζμάν που είχε ενοχλήσεις.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00): Πολύ βαριά ήττα για τη Σεβίλλη, ακόμα μία μέσα στη σεζόν, αυτή τη φορά από τη Χιρόνα. Σε ένα παιχνίδι που κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, είδε τα πάντα να γυρίζουν μέσα σε λίγα λεπτά. Από το 12′ έως το 19′ ο Ντόβμπικ πέτυχε τρία τέρματα και γύρισε το παιχνίδι από το 0-1 σε 3-1, άλλα δύο γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος για τη συντριβή της Σεβίλλης με το τελικό 5-1. Σταθερά χαμηλά στη βαθμολογία, να δίνει μάχη για την παραμονή, έχει τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Σαν… σανίδα σωτηρίας μοιάζει το Κύπελλο, πέρασε από την έδρα της Χετάφε με 3-1 στον προηγούμενο γύρο. Σαφώς δυσκολότερα τα πράγματα στο «Μετροπολιτάνο». Εκτός παραμένει ο αμυντικός Σάλας, ο χαφ Γκουντέλ και ο εξτρέμ Λουκεμπάκιο, ενώ με την εθνική Μαρόκου είναι ο Εν Νεσίρι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ