ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Την… έπαθε από την Έμπολι η Γιουβέντους! (vids)

Η Γιουβέντους ήταν, στα σημεία, ανώτερη από την Έμπολι, όμως, αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκε και έτσι το 1-1 έμεινε ως το τέλος στο Τορίνο.

Την… έπαθε από την Έμπολι η Γιουβέντους! (vids)

Η Γιουβέντους σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι είχε το πάνω χέρι. Ήταν εκείνη που σκόραρε πρώτη. Ωστόσο, δεν κατάφερε να νικήσει στο Τορίνο την προτελευταία Έμπολι, μένοντας στο 1-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «μπιανκονέρι» πλήρωσαν πολύ ακριβά την αποβολή του Αρκάντιους Μιλίκ στο 18′. Ακόμη ένα παιχνίδι, όπου ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πανηγυρίζει ακόμη ένα με τον Σέρβο φορ να φτάνει πλέον τα 12 εκ των οποίων τα έξι τα έχει σημειώσει τη νέα χρονιά! Όμως, αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η Έμπολι με την εικόνα που είχε από το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τόσο η Γιουβέντους, όσο και η Έμπολι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ώστε να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Όσο πιο νωρίς μπορούσαν. Ωστόσο, τα πράγματα στράβωσαν από νωρίς για τους γηπεδούχους. Και αυτό γιατί στο 18′ ο Μίλικ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, μετά από απευθείας κόκκινη κάρτα.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο αυτό επηρέασε και τη Γιουβέντους, αλλά και τον ρυθμό του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να την αξιοποιούν, ή έστω να γίνονται απειλητικοί. Η Έμπολι ήταν πολύ καλά οργανωμένη και έδειχνε στο πρώτο ημίχρονο να κρατάει πολύ εύκολα το 0-0.

Όμως, τα δεδομένα άλλαξαν για τα καλά στο δεύτερο μέρος. Στο 50′ ο Βλάχοβιτς έδωσε το προβάδισμα στη Γιουβέντους όταν μετά από κόντρες η μπάλα κόντραρε σε πολλά κεφάλια και εν τέλει ο Σέρβος φορ από κοντά την έστειλε στα δίχτυα της Έμπολι. Αυτό δεν επηρέασε καθόλου τους φιλοξενούμενους που έδειξαν ότι πέρα από καλοί στην άμυνα είναι το ίδιο αποτελεσματικοί και στην επίθεση όταν στο 70′ ο Μπαλντάζι με μακρινό, συρτό σουτ νίκησε τον Σέζνι με τον Πολωνό κίπερ να φέρει ευθύνη.

Από εκεί και πέρα η Γιουβέντους προσπάθησε αρκετά να ανεβάσει τον ρυθμό. Ο Αλέγκρι έκανε αλλαγές χωρίς κάτι σημαντικό να αλλάξει στο παιχνίδι της «Μεγάλης Κυρίας». Οι γηπεδούχοι ήταν φλύαροι, χωρίς όμως να έχουν μία τόσο μεγάλη στιγμή για το κάτι παραπάνω. Έτσι, το 1-1 έμεινε ως το τέλος!







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ