ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

O Άντονι… λυτρώθηκε και γλίτωσε τη Γιουνάιτεντ από σούπερ κάζο (vid)

Το παρθενικό φετινό τέρμα του Άντονι χάρισε - ουσιαστικά - στη Γιουνάιτεντ τη νίκη (4-2 τη Νιούπορτ) και τη πρόκριση στην επόμενη φάση του FA Cup.

O Άντονι… λυτρώθηκε και γλίτωσε τη Γιουνάιτεντ από σούπερ κάζο (vid)

Δεν ήθελε και πολύ να γίνει… φονικό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» όπως συνηθίζουν… έπαιξαν με τη φωτιά όμως αυτή τη φορά για καλή τους τύχη δεν κάηκαν. Επικράτησαν με 4-2 της αδύναμης Νιούπορτ εκτός έδρας και πέρασαν στον 5ο γύρο του FA Cup. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ προηγήθηκε με 2-0, ισοφαρίστηκε από τους γηπεδούχους όμως βρήκε εν τέλει τη λύση μέσω του Άντονι. Αυτό ήταν το παρθενικό τέρμα του Βραζιλιάνου στη φετινή σεζόν. Το κερασάκι στη… τούρτα πέτυχε ο Χόιλουντ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το ματς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μπροστά της σήμερα μια θεωρητικά πολύ εύκολη αποστολή. Η κλήρωση του FA Cup έφερε αντιμέτωπη την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ με τη Νιούπορτ της 4ης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου. Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους «Κόκκινους Διαβόλους» και αουτσάιντερ τους γηπεδούχους.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και με γρήγορες μεταβιβάσεις της μπάλας έφθασε εύκολα στο 2-0 μέσα σε 13 λεπτά αγώνα. Πρώτα στο 7′ με τον Μπρούνο Φερνάντες και το δυνατό συρτό σουτ του Πορτογάλου. Και μετά στο 13′ με το παρθενικό τέρμα του Μάινο με τη φανέλα των «Κόκκινων Διαβόλων». Έχοντας βάλει βάσεις νίκης και πρόκρισης από νωρίς, η Γιουνάιτεντ έριξε τις… μηχανές και χαλάρωσε επικίνδυνα.

 


Οι παίκτες της Νιούπορτ άφησαν πίσω τους το 2-0. Βγήκαν μπροστά και κυνήγησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Έτσι στο 36′ μείωσαν σε 2-1 με τον Μόρις και μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα. Σαν να μην έφθανε αυτό για τη Γιουνάιτεντ, στο 47′ ήρθε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων να δημιουργήσει… μαύρα σύννεφα πάνω από το γήπεδο.



Για καλή της τύχη όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα έκανε τελείως μαντάρα. Ο Άντονι στο 68′ ήρθε να ηρεμήσει τα πνεύματα, να κάνει το 3-2 και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό τέρμα του Βραζιλιάνου επιθετικού με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε έντονα από τον ταλαντούχο άσσο. Με το 3-2 οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν τη καλή του ψυχολογία, την κράτησαν μέχρι τέλους και έκλεισαν τον αγώνα θριαμβευτικά. Ο Χόιλουντ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και σφράγισε την πρόκριση της Γιουνάιτεντ στην επόμενη φάση του θεσμού!

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ