ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Τα πήρε στο κρανίο ο Νεϊμάρ: «Δεν είμαι χοντρός, αλλά εσείς μ@λ@κες» (vid)

O Νεϊμάρ έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους εκείνους που του έκαναν σκληρή κριτική όσον αφορά μία φωτογραφία με τον ίδιο!

Τα πήρε στο κρανίο ο Νεϊμάρ: «Δεν είμαι χοντρός, αλλά εσείς μ@λ@κες» (vid)

Ο Νεϊμάρ τα τελευταία χρόνια βλέπει την καριέρα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι πολλοί τραυματισμοί που είχε και τον άφηναν κατά καιρούς για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων τον εμπόδισαν σε μεγάλο σημείο, ώστε να δείξει το πραγματικό ταλέντο του.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ από το καλοκαίρι ανήκει και επίσημα στην Αλ Χιλάλ. Μία από τις πιο δυνατές και πλούσιες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να δείξει πολλά, αφού σε ένα από τα παιχνίδια της εθνικής Βραζιλίας τον περασμένο Νοέμβριο, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τραυματίστηκε σοβαρά. Κάτι που σημαίνει ότι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα βρίσκεται όχι μόνο στα «πιτς». Αλλά θα χάσει και το επερχόμενο Copa America με τη «σελεσάο». Αυτό και αν είναι πλήγμα!

Ο Νεϊμάρ, όμως, μετά από λίγο καιρό όχι μόνο το ξεπέρασε στο ψυχολογικό κομμάτι. Μα πολλές φορές έχει βγει έξω σε νυχτερινά κέντρα, δείχνοντας να καλοπερνάει, αφού πάντα μαζί του έχει γυναίκες για παρέα.

Ο ταλαντούχος επιθετικός σε μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του προκάλεσε… σοκ. Και αυτό γιατί φάνηκε να έχει αρκετά παραπανίσια κιλά. Και δεν άρεσε σε αρκετούς από τους πιστούς και φανατικούς θαυμαστές του. Μάλιστα, μία μερίδα κόσμου ξεκίνησε να κάνει άσχημα σχόλια για το σώμα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Εκείνος δεν το άφησε έτσι. Γι’ αυτό τον λόγο έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω από τα social media, βρίζοντας άσχημα και δείχνοντας το μεσαίο του δάχτυλο! Μιας και θεωρεί ότι η επίθεση που δέχτηκε δεν έχει κανέναν λόγο και ότι σε λίγο καιρό θα χάσει τα περιττά κιλά που έχει αυτή τη στιγμή και για τα οποία γίνεται τόση κουβέντα.

«Ναι έχω μερικά παραπάνω κιλά. Αλλά χοντρός; Δεν το νομίζω! Άντε γεια σε όλους τους haters! Είστε όλοι μαλάκες! Τώρα πάρτε το μεσαίο μου δάχτυλο και βάλτε εκεί που ξέρετε πολύ καλά», τα λόγια του.

Ιδού η αντίδραση του Νεϊμάρ, μέσω του βίντεο που ανέβασε στα social media:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ