ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Η Μπαρτσελόνα μαθαίνει να χορεύει σε ρυθμούς Ροκ(έ) (vid)

Το τέρμα του Βίτορ Ροκέ ήταν αρκετό, ώστε να δώσει στην Μπαρτσελόνα την εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Οσασούνα.

Η Μπαρτσελόνα μαθαίνει να χορεύει σε ρυθμούς Ροκ(έ) (vid)

Η Μπαρτσελόνα το τελευταίο χρονικό διάστημα ζει hard rock καταστάσεις. Δεν είναι μόνο οι ήττες της. Αλλά η εικόνα της, τα παιχνίδια της, οι αντιδράσεις του Τσάβι -και η αποχώρησή του- και γενικότερα το όλο κλίμα στους Καταλανούς. Όμως, σιγά- σιγά φαίνεται πως οι «μπλαουγκράνα» θα χορεύουν και πάλι σάμπα. Αυτή τη φορά στους ρυθμούς του Βίτορ Ροκέ.

Το σύνολο του Τσάβι, επικράτησε εντός έδρας της Οσασούνα με σκορ 1-ο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της La Liga, με τον νεαρό στράικερ να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και παράλληλα να ανοίγει λογαριασμό με τους Καταλανούς!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Μπαρτσελόνα έδειξε τα δόντια της. Οι παίκτες του Τσάβι είχαν τις πρώτες καλές στιγμές του αγώνα. Αλλά το να σημειώσουν ένα γρήγορο γκολ δεν ερχόταν με τίποτα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και έδειχναν να γνώριζαν πολύ καλά τι τους περίμενε στα πρώτα λεπτά.

Όσο περνούσε ο χρόνος η Μπαρτσελόνα ήταν πιο αδύναμη και η ένταση στο παιχνίδι της χανόταν. Στον αντίποδα η Οσασούνα ήταν αυτή που έπαιρνε ολοένα και πιο πολλές μονομαχίες και έβγαινε μπροστά, ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα των Καταλανών. Όπως έκανε πρόσφατα και η Βιγιαρεάλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσάβι αποφάσισε να ανακατέψει λίγο την τράπουλα. Και έμελλε να του βγει σε καλό. Στο 62′ πέρασε ο Ροκέ στο ματς, αντικαθιστώντας τον Φερμίν. Μία κίνηση που όχι μόνο έφερε αποτελέσματα, μα ήταν και άμεσα! Στο 63′ ο Βραζιλιάνος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα που έκανε ο από τα αριστερά τη σέντρα του Κανσέλο και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Μπαρτσελόνα. Σημαντική ήταν και η αποβολή του Ουνάι Γκαρσία στο 67′, όπου είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αυτό ήταν και το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα. Ήταν και η στιγμή που περίμενε να ζήσει από μικρός, όπως έδειξε και με τον πανηγυρισμό του. Από εκεί και έπειτα ήταν όλα πιο εύκολα και πιο απλά για την Μπαρτσελόνα που αυτή τη φορά κράτησε έξυπνα την μπάλα και μέχρι το τέλος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, επικρατώντας με σκορ 1-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ