ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ολυμπιακός: Επέλεξε την Ελπίδων της Αλβανίας ο πρωταθλητής Ευρώπης, Άντζελο Σίνα
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
H ιστορία του Βίλας Μπόας θα γινόταν εύκολα ταινία! (POD)
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Κρόος για Κλοπ: «Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως θα αναλάβει αυτή την ομάδα»!

Ο Τόνι Κρόος μίλησε για τον Γιούργκεν Κλοπ σε πρόσφατες δηλώσεις του. Τόνισε πως είναι θρύλος της Λίβερπουλ, πως θα είναι τυχερή η ομάδα που θα τον υπογράψει και πως ελπίζει να τον δει στην Εθνική Γερμανίας.

Κρόος για Κλοπ: «Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως θα αναλάβει αυτή την ομάδα»!

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, μίλησε για τον Γιούργκεν Κλοπ και την απόφασή του να αφήσει τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Ακόμη, τόνισε πως όλοι οι Γερμανοί θέλουν να τον δουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας στο μέλλον.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στο πλαίσιο του podcast «Einfach mal Luppen» (μέσω της «Marca»), ο Κρόος δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όποιον καταφέρει να υπογράψει τον Κλοπ τώρα. Δεν αισθάνθηκες ότι ήταν κουρασμένος τώρα. Δεν το καταλαβαίνεις αυτό. Πολλοί του το πρότειναν πέρυσι όταν περνούσαν δύσκολες στιγμές. Ίσως πολλοί περίμεναν να φύγει τότε. Αλλά έκανε μία τεράστια κίνηση και είπε: “Θα το φτιάξω ξανά και μετά θα σταματήσω”».

Προσέθεσε: «Τι να πεις για τον Κλοπ; Παρόλο που εργάζεται στο εξωτερικό εδώ και χρόνια, δημοσκοπήσεις θα λέγανε ότι είναι, μακράν, ο πιο αγαπητός προπονητής στη Γερμανία και νομίζω ότι το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και στην Αγγλία τώρα. Αυτό σημαίνει κάτι. Η αναγνώριση που έλαβε εκεί δεν είναι αρκετή για να περιγραφεί αυτό που έκανε. Για όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ και του ποδοσφαίρου, ο Γιούργκεν Κλοπ είναι συνώνυμος με μια συγκεκριμένη πιστότητα, ειδικά αφοσίωση, αγάπη για τον σύλλογο και επιτυχία. Τώρα είναι ένας θρύλος στη Γερμανία, ένας θρύλος στη Λίβερπουλ και στην Αγγλία». Κλοπ

Ο Τόνι Κρόος είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τον Κλοπ

«Αξίζει να πάρει αυτή την απόφαση μόνος του, είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που αναγνωρίζει τις στιγμές. Αν πιστεύει ότι τώρα είναι η στιγμή, τότε απλώς: μπράβο. Ως Γερμανοί οπαδοί του ποδοσφαίρου, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι σε κάποια φάση θα τον πείσουμε να αναλάβει κάποιο ρόλο στη Γερμανία. Αυτό περιμένουμε εδώ και πολλά, πολλά χρόνια».

Ο 34χρονος μέσος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη διεθνή ομάδα το 2021 μετά την πρόωρη αποκλεισμό της Γερμανίας από το Euro 2020. Σύμφωνα με αναφορές, ωστόσο, θα μπορούσε να αναθεωρήσει την απόφασή του και να σκεφτεί να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα, καθώς η χώρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Euro 2024.

Διαβάστε επίσης: Ο μεγάλος φόβος του Μόντριτς – Διστάζει να πει το «ναι» στη Ρεάλ…

Ο Τόνι Κρόος, που έχει αγωνιστεί σε 29 αγώνες για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση απέναντι στη Χετάφε, ενώ η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζεται για το ντέρμπι απέναντι στην Άρσεναλ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ