ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (2/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (2/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (21:30): Η Χάιντενχαϊμ έμεινε αήττητη για άλλο ένα παιχνίδι, παίρνοντας αποτέλεσμα (1-1) στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Το πάλεψε, είχε τις στιγμές της, είχε, όμως, και αρκετή δόση τύχης. Προηγήθηκε με το γκολ του Ντίνκτσι (ο πιο γρήγορος παίκτης της Bundesliga), ο οποίος πρώτα έκανε υπέροχη ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους και μετά από συνεργασία με τον Σκόπνερ, σκόραρε στο 29’. Όμως, ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 45+7 και άντεξε την πίεση στο β’ ημίχρονο. Ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία (με το ίδιο σκορ, 1-1) και συνολικά είναι αήττητη για 6 αγώνες, μιας και είχαν προηγηθεί 3 διαδοχικές νίκες (τελευταία το 3-2 επί της Φράιμπουργκ). Κοινώς, με τους 23 βαθμούς που έχει μαζέψει ήδη, για την ώρα είναι πολύ καλά. Για το Χάιντενχαϊμ – Ντόρτμουντ δεν υπολογίζονται ο Τομάλα (μεσοεπιθετικός) και ο Κέλερ (κεντρικός αμυντικός), αμφίβολος ο Γκίμπερ (κεντρικός αμυντικός).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (21:30): Η Ντόρτμουντ νίκησε 3-1 την Μπόχουμ εντός έδρας και έκανε το καθήκον της, έστω και δεν έκανε κάτι εντυπωσιακό. «Καθάρισε» ο Φούλκρουγκ με το χατ τρικ (δύο πέναλτι) και έφτασε τα 9 γκολ σε 19 συμμετοχές στη γερμανική λίγκα. Ήταν η 3η διαδοχική επιτυχία, μετά το 4-0 επί της Κολωνίας και το 3-0 επί της Ντάρμσταντ και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, μπήκε στην 4άδα. Αυτός είναι ο μεγάλος της στόχος, από την στιγμή που ρεαλιστικά είναι εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Και ακολουθεί μία σειρά από συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια. Διαθέσιμοι οι Τσαν, Χούμελς, Μπενσεμπαϊνί, δίνονται αμφίβολοι οι Ρόις (μεσοεπιθετικός), Μπραντ (εξτρέμ), Κόμπελ (τερματοφύλακας), λόγω ίωσης, όπως και ο Σάντσο (εξτρέμ), ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ (22:00): Δεύτερο σερί ματς στο πρωτάθλημα που δεν κερδίζει η Μπιλμπάο, αφού μετά από την ήττα από τη Βαλένθια ήρθε η εκτός έδρας ισοπαλία με την Κάντιθ. Σε ματς που έβγαλε αρκετή κούραση λόγω της υπερπροσπάθειας στο ματς Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα πριν από μερικές μέρες. Δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική, δεν έκανε το γνωστό παιχνίδι της και έμεινε στο μηδέν, με την Κάντιθ να απειλεί περισσότερο. Αλλά το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε. «Δεν έχουμε το Κύπελλο στο μυαλό μας, αυτό μπορεί να περιμένει μέχρι την Τετάρτη», είπε ο Βαλβέρδε για το ματς που ακολουθεί με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη στον πρώτο ημιτελικό του θεσμού. Απέναντι στη Μαγιόρκα δε θα έχει τον μπακ Λέκουε, τον μέσο Ουνάι Γκόμεθ, ερωτηματικό ο εξτρέμ Μπερενγκέρ.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ (22:00): Παραμένει σε δύσκολη θέση η Μαγιόρκα μετά από την ήττα εντός έδρας με 0-1 από την Μπέτις. Λίγες μέρες μετά από ένα απαιτητικό παιχνίδι στο Κύπελλο και τη νίκη – πρόκριση απέναντι στη Χιρόνα με 3-2, δεν είχε φρεσκάδ και τρεξίματα και δίκαια ηττήθηκε από το σύνολο του Πελεγκρίνι, δεχόμενη ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Έχει το παιχνίδι της χρονιάς σε λίγες μέρες, τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Σοσιεδάδ την οποία υποδέχεται. Ο Αγκίρε τόνισε ότι χρειάζονται βαθμοί στο πρωτάθλημα, καθώς η Μαγιόρκα είναι μόλις στο συν τέσσερα από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός ο βασικός δεξιός μπακ Μαφέο, δεν έχει άλλα προβλήματα απουσιών.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ